Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εμπρηστικός μηχανισμός με γκαζάκια στο Ίδρυμα Μητσοτάκη

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Εμπρηστικός μηχανισμός εξερράγη χθες αργά το βράδυ έξω από το Ίδρυμα Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν γκαζάκια και δοχείο με βενζίνη στο παράθυρο του ισογείου του Ιδρύματος επί της οδού Ψαρομήλιγκου 30 κοντά στην Ομόνοια, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές, χωρίς η φωτιά να πάρει διαστάσεις.

Η Ασφάλεια ερευνά το περιστατικό.

ΝΔ: Δεν εκφοβιζόμαστε από τους τραμπούκους

«Στόχος της μανίας των τραμπούκων, αυτή τη φορά ήταν το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Πρέπει να αντιληφθούν ότι ουδείς στην κυβέρνηση εκφοβίζεται» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, για την τοποθέτηση του εμπρηστικού μηχανισμού.

«Με τέτοιες ενέργειες το μόνο που κάνουν είναι να τονίζουν την ανάγκη για αντιμετώπιση της ανομίας. Και σε αυτό τον στόχο η κυβέρνηση δεν κάνει πίσω» προσθέτει η ανακοίνωση της ΝΔ.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εγκληματική οργάνωση πίσω από εκρήξεις και εκβιασμούς σε καταστήματα

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Σοκ με τη διακίνηση ναρκωτικών σε ανήλικους – Συνελήφθησαν 3 νεαροί (vid)

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Καταγγελία για επίθεση με μαχαίρι κοντά στο Μετρό

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment