PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δύσκολη αποστολή στο ΟΑΚΑ


Τον Παναθηναϊκό, αντιμετωπίζει αύριο η ανδρική ομάδα μπάσκετ, στο κλειστό γήπεδο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Τον πληγωμένο Παναθηναϊκό, λόγω της ήττας στη Σλοβενία (Ολίμπια) για την Ευρωλίγκα, αντιμετωπίζει αύριο η ανδρική ομάδα μπάσκετ, στο κλειστό γήπεδο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Η εξέλιξη αυτή πιθανότατα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την αποστολή μας αφού όλοι γνωρίζουν την πάγια τακτική των «πράσινων», να χρησιμοποιούν εποικοδομητικά τις ήττες και να προσπαθούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από το αμέσως επόμενο παιχνίδι.
Η δοκιμασία στο ΟΑΚΑ (19:00 το τζάμπολ) είναι δύσκολη ποιοτικά, ποσοτικά και σε επίπεδο ψυχολογίας, αλλά επίσης σίγουρο είναι ότι η ομάδα μας δεν έχει να χάσει πολλά. Θα παίξει το παιχνίδι της και ό,τι ήθελε προκύψει…

Η σημερινή προπόνηση (18:00) θα είναι σε πιο χαλαρό ρυθμό με τρέξιμο, σουτ και τακτική. Ο Τσιάκος και ο Ψαρόπουλος είναι ετοιμοπόλεμοι μετά την ίωση που τους έφερε λίγο πίσω μέσα στην εβδομάδα.

Ο προπονητής Αργύρης Πεδουλάκης και ο Δημήτρης Παπανικολάου (έχει κατακτήσει 8 τίτλους με τον Παναθηναϊκό) είπαν στο www.esake.gr:
ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ
Είναι από τα ματς τα οποία έχεις μόνο να κερδίσεις, υπό την έννοια ότι μπορείς να βελτιωθείς σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο όταν ανταγωνίζεσαι πολύ ποιοτικότερες ομάδες σε αυτό το υψηλό επίπεδο που είναι ο Παναθηναϊκός.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Δεν χρειάζεται να μιλήσω για τη δυναμικότητα του αντιπάλου, την γνωρίζουν όλοι. Το καλό για μας είναι ότι έφυγε το άγχος της προηγούμενης εβδομάδας μετά τη νίκη επί της Καβάλας. Απέναντι στον Παναθηναϊκό, πλέον, έχουμε την ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να πάρουν παραστάσεις τα νέα παιδιά σε ένα μεγάλο γήπεδο και με αντιπάλους μεγάλους παίκτες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment