PeristeriNews.gr
Lifestyle

Δύσκολες ώρες για την Μαίρη Χρονοπούλου


Τη χειρότερη περίοδο στη ζωή της φαίνεται να διανύει η Μαίρη Χρονοπούλου, σύμφωνα με τα όσα παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της. Η ηθοποιός νοσεί από κορωνοϊό και σήμερα που είναι τα γενέθλιά της, βρίσκεται σε καραντίνα.

Πιο αναλυτικά, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, η ηθοποιός είπε: «Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν χειρότερα. Υπάρχει πιο σκούρο χρώμα από τη μοναξιά; Μαύρο, κατάμαυρο. Είμαι σε μια καραντίνα. Βέβαια, σε μια καραντίνα εννέα στρεμμάτων, 200 ελιών και των λατρεμένων μου ζωντανών, μέσα στον πεντακάθαρο αέρα μου. Βλέπετε, είμαι τυχερή, το σπίτι μου βρίσκεται ακριβώς πάνω σε ένα μπουγάζι.

Κι έχω πάντα, μα πάντα, αγέρα που τον λατρεύω. Ευτυχώς, η γραμματέας και βοηθός μου, η Νίνο, αρρώστησε ελαφρά, πολύ ελαφρύτερα από μένα. Κι έτσι μπόρεσε να μου συμπαρασταθεί τέλεια, όπως πάντα. Μοναδική παρηγοριά μου, τα συνεχή και ακατάπαυστα τηλεφωνήματα των φίλων μου».

Τέλος, η Μαίρη Χρονοπούλου τόνισε ότι: «Είναι τα χειρότερα γενέθλια της ζωής μου, τα πιο μοναχικά».

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από λίγες μέρες η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου της είχαν ετοιμάσει μία έκπληξη. Της έφεραν μία τούρτα και η Μαίρη Χρονοπούλου έσβησε τα κεράκια, κάνοντας πρώτα μία ευχή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment