PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δυσκόλεψε η είσοδος στα playoff για τον Ατρόμητο


Το 2-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα με το Βόλο δείχνει καταδικαστικό για την είσοδο της ομάδας του Κρις Κόλμαν στα playoff της Super League.

Ο Βόλος προηγήθηκε στο 56′ με δυνατό σουτ του Λούνα από μακρινή απόσταση, με τον Ατρόμητο να απαντά στο 76′ όταν από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Ντε Μποκ έπιασε μια κεφαλιά την οποία σταμάτησε ο Κλέιμαν. Ο Τζοβάρας πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το αρνητικό αποτέλεσμα για τον Ατρόμητο ήρθε λίγο πριν την εκπνοή όταν ο Γάγκι έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, συνδυάστηκε με τον Τσίρινος και με ένα υπέροχο σουτ μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα πρώτο στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Γάγκι, Λούνα (66′ Τσοκάνης), Πιρές (80′ Καρτάλης), Τσιρίνος, Ντέλετιτς (89′ Πίρινεν), Κούτσιας.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Στρούγγης, Χατζησαΐας, Κεσχρίντα, Γκονζάλες, Φριντζόνσον (67′ Οικονομίδης), Κούεν (58′ Καμαρά), Ρομπάιγ, Ροτάριου (67′ Τζοβάρας), Τζαβίδας (67′ Κιάρτανσον).

Κόουλμαν: «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, χάθηκε ο στόχος των play offs»

Ο Κρις Κόουλμαν ήταν ρεαλιστής και παραδέχθηκε στην «Cosmote TV» πως ο στόχος των play off χάθηκε για την ομάδα του μετά από αυτή την ήττα.

«Ναι, πιστεύουμε πως χάθηκε ο στόχος των play offs. Στον πρώτο γύρο τους κάναμε δώρο τα δυο γκολ, σήμερα επίσης το ίδιο. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε.

Πιο πολύ θα ελεγα είμαι απογοητευμένος από την επιθετική λειτουργεία της ομάδας. Πέρα από ένα 20λεπτο που σκοράραμε και πιέσαμε για την ανατροπή ήμασταν κακοί.»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Ο Βασίλης Σπανούλης καλύτερος προπονητής του Basketball Champions League

Peristeri News

Leave a Comment