PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δύσκολα χαλάει του Κατράνη στη Σεντ Ετιέν, έρχονται ενισχύσεις!


Μαθήματα γαλλικών πρέπει να αρχίσει ο Αλέξανδρος Κατράνης, καθώς ο αριστερός μπακ του Ατρόμητου, εξαργυρώνοντας τις εκπληκτικές του εμφανίσεις που του πρόσφεραν και την καθιέρωση (από τον Γιώργο Κορακάκη) στη βασική ενδεκάδα της ομάδας, είναι πολύ κοντά στη Σεντ Ετιέν.

Οι Γάλλοι κατέθεσαν πρόταση που έφτασε κοντά στις 600.000 ευρώ, ωστόσο η προσφορά των «στεφανουά» απορρίφθηκε, με τον Ατρόμητο να ζητά παραπάνω χρήματα και επιπλέον μπόνους κατόπιν συμμετοχών του παίκτη, αλλά και ποσοστό μεταπώλησης, αφού μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα παιδί 19 ετών.

Η αντιπροσφορά επί της ουσίας ήταν πρόκληση του Ατρόμητου ώστε να ανέβουν οι Γάλλοι στα δικά του «θέλω» και όχι να μην πραγματοποιηθεί η μεταγραφή –οι «κυανόλευκοι» ποτέ δεν θα έκοβαν το δρόμο στον ποδοσφαιριστή μπροστά σε μια τέτοια προοπτική- και αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες είναι σε συνεχείς επαφές για να υπάρξει συμφωνία.

Καλά πληροφορημένες πηγές εντός ομάδας τονίζουν ότι «πολύ δύσκολα θα χαλάσει» η συμφωνία με τη Σεντ Ετιέν και ο Αλέξανδρος Κατράνης είναι πολύ κοντά στο να κάνει ένα όνειρό του πραγματικότητα.

Αυτές οι εξελίξεις κινητοποιούν τον Ατρόμητο και στο μεταγραφικό παζάρι. Ήδη υπάρχουν ματιές για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, τη στιγμή όμως που υπάρχει ήδη και ο Δημήτρης Γιαννούλης που αποκτήθηκε φέτος από τον ΠΑΟΚ ενώ είναι πλέον πάρα πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και ένας παίκτης στη μεσοεπιθετική γραμμή, χωρίς ακόμα όμως να υπάρχει ειλημμένη απόφαση για κάτι τέτοιο, καθώς οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κατράνη ήταν πάρα πολύ άμεσες.

Νεότερα στο θέμα αναμένεται να υπάρξουν την προσεχή εβδομάδα, αφού και ο Ατρόμητος δεν θέλει να τραβήξει το ζήτημα σε μάκρος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment