PeristeriNews.gr
Media

Δύο θέσεις διευθύνοντος συμβούλου στην ΕΡΤ


Δύο νέα πρόσωπα, πλέον του σημερινού προέδρου Διονύση Τσακνή, περιλαμβάνει ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα στην ΕΡΤ, σύμφωνα με την «Αυγή».

Αφού έλαβε περισσότερες από 20 αιτήσεις στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που δημοσίευσε προ λίγων εβδομάδων, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς κατέληξε σε δύο πρόσωπα, τα οποία φαίνεται να αλληλοσυμπληρώνονται.

Συγκεκριμένα τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου αναμένεται να αναλάβει ο δικηγόρος, πρώην επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΡΤ, Βασίλης Κωστόπουλος, ενώ για τη θέση αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου, επικρατέστερος φέρεται να είναι ο Γιώργος Θαλασσινός.

Ο Βασίλης Κωστόπουλος διετέλεσε επί σειρά ετών νομικός σύμβουλος στην ΕΡΤ, που σημαίνει ότι γνωρίζει πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις. Την περίοδο του «μαύρου» έδωσε και αυτός τον αγώνα για την επαναλειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης ως εργαζόμενος στην ΕΡΤ και ως νομικός. Αρνήθηκε να ενταχθεί στη Δ.Τ. και τη ΝΕΡΙΤ, όπως έκαναν πολλά στελέχη της ΕΡΤ.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Θαλασσινός έγινε γνωστός ως διευθυντής επί σειρά ετών του ραδιοφωνικού σταθμού «Μελωδία». Νωρίτερα, από κοινού με άλλους δημοσιογράφους και παραγωγούς, βρέθηκε στην ομάδα που ξεκίνησε τον 902 Αριστερά στα FM, από όπου και αποχώρησε με τη διάσπαση του Συνασπισμού. Για μικρό διάστημα διετέλεσε επικεφαλής του ραδιοφώνου Planet. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το επιχειρείν. Υπήρξε ιδιοκτήτης του θρυλικού Φλοράλ στην πλατεία Εξαρχείων, το οποίο όμως έκλεισε πριν από μερικούς μήνες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Τα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Leave a Comment