PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δύο συλλήψεις για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες


Σε δύο συλλήψεις προχώρησε το Αστυνομικό Τμήμα Σερρών για την τραγωδία που στοίχησε τη ζωή ενός 11χρονου παιδιού, μετά από έκρηξη του λέβητα στο σχολείο την ώρα του διαλείμματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, συνελήφθησαν δύο υπεύθυνοι του έργου μετατοροπής καυστήρα θέρμανσης σε αντλία θερμότητας γεωθερμίας. Οι δύο άντρες κατηγορούνται για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, των σωματικών βλαβών κατά συρροή από αμέλεια και της έκρηξης από αμέλεια.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Σήμερα (6 Δεκεμβρίου 2022) το μεσημέρι, συνελήφθησαν στις Σέρρες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, 2 ημεδαποί άνδρες, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, των σωματικών βλαβών κατά συρροή από αμέλεια και της έκρηξης από αμέλεια.

Πρόκειται για τους υπεύθυνους του έργου μετατροπής καυστήρα θέρμανσης σε αντλία θερμότητας γεωθερμίας σε δημοτικό σχολείο στην πόλη των Σερρών, όπου χθες το μεσημέρι σημειώθηκε έκρηξη σε λεβητοστάσιο του σχολείου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός μαθητή και τον τραυματισμό δύο ακόμη μαθητών του σχολείου.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Στον εισαγγελέα ο δράστης της επίθεσης στην Ερμού – Στη ΜΕΘ η 22χρονη

Peristeri News

Leave a Comment