• Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Δύο νεκροί στη Γάζα

Peristeri News
Μαρ27/ 2011

Δύο Παλαιστίνοι σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί σε επιδρομή της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας εναντίον της Λωρίδας της Γάζας.

Δύο Παλαιστίνοι σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί σε επιδρομή της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας εναντίον της Λωρίδας της Γάζας, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος των παλαιστινιακών υπηρεσιών εκτάκτων καταστάσεων στην περιοχή.

“Δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και ένας τραυματίστηκε το πρωί σε αεροπορική επιδρομή εναντίον στόχων που βρίσκονται ανατολικά της Τζαμπαλίγια”, δήλωσε ο Αντχαμ Αμπου Σενμία.

Εκπρόσωπος του στρατού επιβεβαίωσε την επιδρομή αναφέροντας ότι “ένα αεροσκάφος της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας επιτέθηκε εναντίον ενός πυρήνα τρομοκρατών που ετοιμαζόταν να εκτοξεύσει ρουκέτα εναντίον του Ισραήλ από τη Λωρίδα της Γάζας”.

“Επιφυλασσόμαστε να δράσουμε με μεγάλη δύναμη και μεγάλη αποφασιστικότητα για να τερματιστούν οι ρίψεις από τη Γάζα”, είχε δηλώσει την Παρασκευή ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Το ισραηλινό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα ότι το Ισραήλ για πρώτη φορά αναπτύσσει κοντά στην πόλη Μπιρσεβά, στην έρημο Νεγκέβ, την αντιπυραυλική συστοιχία “Σιδηρούς Θόλος”.