PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Δύο χρόνια χωρίς γιατρό οι εργαζόμενοι του Δήμου Περιστερίου!


Μια απίστευτη καταγγελία βγαίνει στο φως της δημοσιότητας από το PeristeriNews.gr από εργαζόμενους του Δήμου Περιστερίου.

Συγκεκριμένα εδώ και δύο χρόνια οι εργαζόμενοι του Δήμου δεν διαθέτουν γιατρό για έκτακτες και μη ανάγκες μιας και ο προηγούμενος που κατείχε τη θέση έχει φύγει από τη ζωή.

Όπως γίνεται αντιληπτό κάτι τέτοιο θέτει σε κίνδυνο τη σωματική υγεία των εργαζόμενων, από τη στιγμή που οι περισσότερες υπηρεσίες του Δήμου διαθέτουν ειδικότητες που είναι πολύ επικίνδυνες.

Ειδικότερα στο γκαράζ που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Βασιλείου όσο και στην καθημερινή εργασία εκατοντάδων εργαζόμενων στους δρόμους, οι κίνδυνοι και τα απρόοπτα είναι πολλά.

Με την έλλειψη του γιατρού οι εργαζόμενοι αναγκαστικά καταφεύγουν για οδηγίες και ενδεχόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, σε ιδιώτες γιατρούς.

Είναι άμεση η λήψη απόφασης από τους ιθύνοντες του Δήμου για να αποφύγουμε άσχημες καταστάσεις και θα ήταν καλύτερο το να γίνουν συμβάσεις με περισσότερους από δύο γιατρούς ώστε να καλύπτουν όλες τις υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment