PeristeriNews.gr
Media

Δυναμικά σε θέση ισχύος το «Άργος»


Μετά από ένα πραγματικά δύσκολο επτάμηνο όπου αμφισβητήθηκε η ικανότητα της εταιρείας να επιβιώσει, επανέρχεται δυναμικά σε θέση ισχύος στην αγορά διανομής ελληνικού Τύπου.

Μετά από ένα πραγματικά δύσκολο επτάμηνο όπου αμφισβητήθηκε η ικανότητα της εταιρείας να επιβιώσει, η «Άργος Πρακτορείο Διανομής Τύπου» επανέρχεται δυναμικά σε θέση ισχύος στην αγορά διανομής ελληνικού Τύπου.

Αν και οι πωλήσεις περιοδικών και εφημερίδων ακολούθησαν ραγδαία καθοδική τροχιά στους πρώτους μήνες του 2012, με πτώση της τάξεως του 34% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2011, το πλάνο αναδιάρθρωσης που εκτέλεσε με συνέπεια η νέα διοίκηση της εταιρείας, της επέτρεψε να επανέλθει σε λειτουργική κερδοφορία το τελευταίο δίμηνο και να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τον δύσκολο χειμώνα που προοιωνίζεται για τα media εφέτος.

Το πρακτορείο διανομής Τύπου «Άργος», παραμένει σταθερά η πρώτη επιλογή για τις εκδοτικές επιχειρήσεις, που τους διασφαλίζει οικονομική ασφάλεια, ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες και βέβαια διαθέτει εμπορικά την μεγαλύτερη επιρροή στο δίκτυο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής

Peristeri News

Άγνωστες ελληνικές ταινίες στο Ertflix

Peristeri News

Απεργία σήμερα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Peristeri News

Leave a Comment