PeristeriNews.gr
Δημοτικά

«Δύναμη Προοπτικής»: Τέλος στην υπονόμευση και χειραγώγηση της αντιπολίτευσης


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της ΔΕΠΑΔΠ, Στέφανος Παπαδόπουλος και η Δημοτική Συμμαχία Πολιτών Περιστερίου «Δύναμη Προοπτικής», αναλυτικά:

Η επαναλαμβανόμενη προσβολή του διοικητικού συμβουλίου της Δ.Ε.Π.Α.Δ.Π και των αποφάσεων του, έχει προ πολλού ξεπεράσει κάθε όριο και κάθε λογική. Αποτελεί μονόδρομο η καταγγελία για τον τρόπο με τον οποίο μεθοδεύονται οι λήψεις αποφάσεων για όλες σχεδόν τις εκδηλώσεις που πρώτα ανακοινώνονται και κατόπιν καλείται το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Π.Α.Δ.Π να τις επικυρώσει.

Η αντιπολίτευση αγνοείται προκλητικά, υποβαθμίζεται συνειδητά κι εκτοπίζεται με τακτικισμό, κατά τρόπο προσβλητικό, απαξιωτικό για τον ίδιο τον θεσμό κυρίως. Έτσι, έχει δρομολογηθεί μια άνευ προηγουμένου μονομερής πρακτική από τη διοίκηση , να διαφημίζει πρώτα τις εκδηλώσεις, θεωρώντας δεδομένη την σύμφωνη γνώμη του διοικητικού συμβουλίου ή να προσπαθεί να την ελέγξει, αδιαφορώντας για την οικονομική διαφάνεια, την σύννομη θεσμική λειτουργία και την ηθική των πραγμάτων που είναι υπολεπτομέρεια για τη διοίκηση.

Ας γνωρίζουν οι κύριοι της Διοίκησης, ότι δεν πρόκειται να κάνουμε ως αντιπολίτευση ούτε βήμα πίσω, σε ό,τι αφορά το ρόλο μας στην λήψη των αποφάσεων σε όλες τις εκφάνσεις τους, είτε οικονομικές, είτε θεσμικές, είτε ηθικές.

Δεν θα επιτρέψουμε με κανέναν τρόπο και για κανέναν λόγο, να γίνει η αντιπολίτευση μέρος άφωνου θίασου υποκατηγορίας, για να εξυπηρετηθούν, ποιος ξέρει τι συμφέροντα και τι επιδιωκόμενα. Αναμφίβολα, όλο αυτό το επαναλαμβανόμενο σκηνικό, δεν είναι ούτε τυχαίο, ούτε κατά λάθος.

Καταγγέλλουμε ρητά και κατηγορηματικά τις πρακτικές της διοίκησης που είναι ταυτόσημες με προφάσεις εν αμαρτίαις, προειδοποιώντας, ότι επιφυλασσόμαστε για περαιτέρω ενέργειες που προβλέπει ο θεσμικός μας ρόλος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment