PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Δυάδα στο Κόπα Άφρικα με 6.50


Χτες το βράδυ ολοκληρώθηκε και η 2η αγωνιστική για τα προγνωστικά Κόπα Άφρικα, η αλήθεια είναι πάντως πως δεν γίναμε σοφότεροι. Η μοναδική ομάδα που έχει εξασφαλίσει την πρωτιά είναι το Πράσινο Ακρωτήρι, ενώ μονάχα οι «μπλε καρχαρίες» και η Σενεγάλη διατηρούν το απόλυτο (2/2) μπαίνοντας στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, που εκκινεί απόψε.

Τέσσερα και όχι τρία παιχνίδια από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής στο σημερινό κουπόνι, την ώρα που… αγνοείται έπειτα από 24 αγώνες η «λευκή» ισοπαλία. Στην ίδια ακριβώς φάση προ διετίας είχαμε τρεις ισοπαλίες χωρίς γκολ και σαφώς λιγότερα τέρματα. Θα το γράψω ξανά, το θέαμα είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με προηγούμενα τουρνουά και οι ομάδες σαφώς βελτιωμένες στο τακτικό κομμάτι. Δεν είναι τυχαίο, αποτελεί απόρροια της παγκοσμιοποίησης στο ποδόσφαιρο ως άθλημα συνολικά.

Γουινέα Μπισάου – Νιγηρία προγνωστικά

Προσωπικά, ασχολήθηκα με δύο από τα τέσσερα παιχνίδια στις αναλύσεις αγώνων. Ξεκίνημα από το Γουινέα Μπισάου – Νιγηρία, εκεί όπου το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο. Η μοναδική ομάδα εκ των δύο που έχει βαθμολογικό κίνητρο είναι αυτή του Ζοσέ Πεσέιρο, γι’ αυτό και το διπλό παίζεται σε πολύ χαμηλές τιμές (1.15-1.20) στις στοιχηματικές εταιρίες.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment