Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Drive-through rapid test στο Περιστέρι – Μέτρια η προσέλευση

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Για 5 ώρες διενεργήθηκαν drive-through rapid test την Τετάρτη στο Εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Στο πίσω μέρος του πάρκινγκ στο Εκθεσιακό κέντρο είχαν στηθεί τρεις σταθμοί διενέργειας rapid test από τις 10 το πρωί.

Από ανθρώπους του ΕΟΔΥ που συμμετείχαν και σε άλλες παρόμοιες δράσεις η προσέλευση στο Περιστέρι χαρακτηρίστηκε μέτρια με τα συνολικά αποτελέσματα να αναμένονται το απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα μέτρα ήταν πολύ αυστηρά από τον Οργανισμό Υγείας και δεν δόθηκε η δυνατότητα σε πεζούς να υποβληθούν σε τεστ παρά μόνο σε πολίτες που προσέρχονταν με αυτοκίνητο, μηχανή ή ποδήλατο.

Για τη δράση που έγινε σε συνεργασία του Δήμου Περιστερίου με τον ΕΟΔΥ μίλησε στην κάμερα του PeristeriNews.gr, ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Γιώργος Μπεκιάρης.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εγκληματική οργάνωση πίσω από εκρήξεις και εκβιασμούς σε καταστήματα

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Σοκ με τη διακίνηση ναρκωτικών σε ανήλικους – Συνελήφθησαν 3 νεαροί (vid)

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Καταγγελία για επίθεση με μαχαίρι κοντά στο Μετρό

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment