PeristeriNews.gr
Κοινωνία

ΔΟΥ Κοζάνης: Σε κρίσιμη κατάσταση οι δύο τραυματίες της επίθεσης


Τα νεώτερα για την κατάσταση της υγείας των δύο εκ των πιο σοβαρά τραυματιών της επίθεσης με τσεκούρι εντός της ΔΟΥ Κοζάνης, το απόγευμα της 16ης Ιουλίου, που διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, κάνει γνωστά η διοίκηση του νοσοκομείου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την τελευταία ιατρική ενημέρωση, ο ασθενής Ξ. Π., 56 ετών, παραμένει σε νοσηλεία στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είναι διασωληνωμένος σε καταστολή σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και παρουσιάζει δυσκολία ανταπόκρισης στη θεραπεία. Κατόπιν εκτίμησης που έγινε σήμερ συνολικά από την ιατρική ομάδα, τον Ν. Καπραβέλο, Σ. διευθυντή της Β΄ ΜΕΘ,  τον Θ. Σιώζο, διευθυντή στη Νευροχειρουργική Κλινική, και τον κ. Ν. Φόρογλου, αναπλ. καθηγητή Νευροχειρουργικής ΑΠΘ, η κατάστασή του θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του.

Η ασθενής  Π. Θ., 67 ετών, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Β Μονάδα  Εντατικής Θεραπείας (Β΄ ΜΕΘ) διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Παρουσιάζει σημαντικά σημεία βελτίωσης μετά από τις επεμβάσεις αποκατάστασης στα τραύματα του προσώπου που διενεργήθηκαν τη Δευτέρα. Ωστόσο, δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο, λόγω των βλαβών που υπέστη στον εγκέφαλο. Παραμένει σε στενή νευροχειρουργική παρακολούθηση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment