PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Δόθηκε στην κυκλοφορία μετά από πολλά έτη δρόμος στο Περιστέρι (photos)


Με τις ενέργειες της αυτεπιστασίας του Δήμου Περιστερίου και συγκεκριμένα του Αντιδημάρχου Κωνσταντίνου Ποθητού, δόθηκε στην κυκλοφορία έπειτα από αναμονή πολλών ετών δρόμος στην περιοχή του Μπουρναζίου.

Πρόκειται για την οδό Λασσάνη, η οποία βρίσκεται σε μια από τις εισόδους του Κέντρου Υγείας Περιστερίου στο Μπουρνάζι. Το σημείο του δρόμου βρισκόταν για πολλά χρόνια σε αδρανή κατάσταση ενώ από το σημείο δεν υπήρχε η δυνατότητα να διέλθει αυτοκίνητο.

IMG_2014

Από σήμερα η οδός Χρήστου Λασσάνη δόθηκε στην κυκλοφορία και φαινομενικά εκείνο το σημείο του Μπουρναζίου συνδέθηκε με την υπόλοιπη περιοχή χωρίς να χρειάζεται κάποιος να το προσεγγίζει από τους γύρω δρόμους. Άλλωστε ήταν επιτακτική η ανάγκη ασφαλτόστρωσης του δρόμου αφού εκτός από το Κέντρο Υγείας, λίγα μέτρα πιο δίπλα βρίσκεται και η Β’ ΔΟΥ Περιστερίου.

IMG_2012

Μιλώντας στο PeristeriNews.gr ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώνσταντίνος Ποθητός τόνισε χαρακτηριστικά πως ένα αίτημα συμπολιτών που υπήρχε τα τελευταία χρόνια τέθηκε εις πέρας και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών θα υπάρξουν και άλλες ανάλογες διαμορφώσεις που θα βοηθήσουν στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών στους δρόμους του Περιστερίου.

IMG_2015

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment