PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Δωρεάν μετακίνηση μαθητών του Περιστερίου



Πρόταση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Περιστερίου «Έλλη Αλεξίου», προς τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου του δήμου, Βασ. Λώλο, για την διάθεση των τουριστικών οχημάτων του Δήμου για τις ανάγκες μετακίνησης των μαθητών.

Πρόταση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Περιστερίου «Έλλη Αλεξίου», προς τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου του δήμου, Βασ. Λώλο, για την διάθεση των τουριστικών οχημάτων του Δήμου για τις ανάγκες μετακίνησης των μαθητών, διαβάστε αναλυτικά:

“Όπως γνωρίζετε στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος στα σχολεία, προβλέπεται προγραμματισμός εκπαιδευτικών επισκέψεων με ευθύνη του συλλόγου διδασκόντων της κάθε σχολικής μονάδας.

Το κόστος μεταφοράς αναλαμβάνουν οι οικογένειες των μαθητών με αποτέλεσμα σε αρκετές περιπτώσεις να υπάρχει αδυναμία συμμετοχής.

Οι εκπαιδευτικοί φυσικά παίρνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε τελικά να μην υπάρχει κανένας αποκλεισμός μαθητή μας από αυτές τις σημαντικές δράσεις.

Είναι δεδομένο ότι είναι ευθύνη της πολιτείας να ανταποκριθεί στο αίτημα της δωρεάν μετακίνησης των μαθητών.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας σας καλεί να ανταποκριθείτε στο αίτημά του για διάθεση των τουριστικών λεωφορείων για τις παραπάνω ανάγκες.

Γνωρίζουμε ότι τα οχήματα αυτά διατίθενται για τις τουριστικές επισκέψεις των ΚΑΠΗ.

Μπορείτε όμως με ένα σφιχτό προγραμματισμό και σε συνεννόηση με τους Δ/ντές των σχολικών μονάδων και τις προϊσ/νες των Νηπιαγωγείων να προκύψει λύση”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Την Τετάρτη 22/5 η δεύτερη εκδήλωση του Δήμου για τα 90 χρόνια Περιστέρι

Peristeri News

Περιστέρι: Παιδικές παραστάσεις και κινηματογράφος στο κινηματοθέατρο «Κώστας Γαβράς»

Peristeri News

Με όμορφες δράσεις εορτάστηκε και φέτος στο Άλσος Περιστερίου η γιορτή της Μητέρας

Peristeri News

Leave a Comment