PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δόμνα Μιχαηλίδου για «Χαμόγελο του Παιδιού»: Έχει γίνει καταγγελία


Καταγγελία σχετικά με το «Χαμόγελο του Παιδιού» αποκάλυψε πως δέχτηκε η Υφυπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε η ίδια, μετά στην ανώνυμη καταγγελία για «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που εστάλη στο γραφείο της, γίνονται αναφορές για “κακοποιητική συμπεριφορά προς το προσωπικό, χρήση ακινήτων του συλλόγου για άλλες χρήσεις από τον Πρόεδρο, χρήση προσωπικού του συλλόγου για υπηρεσίες προς τον Πρόεδρο, υιοθεσία με συνοπτικές διαδικασίες, υψηλός μισθός και αποδοχές για τον Πρόεδρο και υψηλός μισθός για την σύζυγο του Προέδρου”.

“Έλαβα την καταγγελία για μη χρηστή διαχείριση και συγκεκριμένα κακοδιαχείριση και διαβίβασα την καταγγελία στις αρμόδιες Αρχές, μεταξύ των οποίων και η Εθνική Αρχή Διαφάνειας”, είπε και πρόσθεσε ότι “πρέπει να διασφαλίσουμε το μέλλον των παιδιών. Όλοι δίνουμε από το υστέρημα μας για να βοηθήσουμε τα παιδιά. Βρίσκουμε λογαριασμούς με 20 εκατομμύρια ευρώ σε τράπεζες, ενώ δηλώνουν ότι δεν έχουν χρήματα για να βελτιώσουν τα κτήρια στα οποία φιλοξενούν παιδιά”.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου υποστήριξε πως έχει στείλει καταγγελίες στις αρμόδιες Αρχές και για ιδιωτικές και για δημόσιες δομές, είπε ότι η “κακοποιητική συμπεριφορά είναι οριζόντια” σε δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα και συμπλήρωσε ότι “αυτήν την στιγμή, η Πολιτεία είναι δίπλα στα ιδρύματα. Ο κ. Γιαννόπουλος ήταν ο μόνος που δεν ήθελε τον έλεγχο”.

Σε ερώτηση για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών στην “Κιβωτό του Κόσμου”, είπε ότι “οι δυσμενείς συνθήκες δεν έχουν επηρεάσει την λειτουργία της” και πως “ο κόσμος μιλάει, επειδή βλέπει ότι έχουν γίνει πράγματα και υπάρχει βούληση να γίνουν κι άλλα”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment