PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δολοφονία Περιστέρι: Προφυλακίστηκε ο Πακιστανός


Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 22χρονος πακιστανικής καταγωγής για τη δολοφονία της 17χρονης από το Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να εμφανίστηκε μετανιωμένος στη δικαστική λειτουργό λέγοντας ότι δεν ήθελε να την σκοτώσει.

«Πέθανα και εγώ μαζί της» φέρεται να είπε κατά τη διάρκεια της απολογίας του, υποστηρίζοντας πως όλα έγιναν κατά τη διάρκεια ενός καυγά, όπου όπως ισχυρίστηκε είχε και θρησκευτικό υπόβαθρο.

«Η Νικολέτα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχει μετανιώσει, δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ» φέρεται να είπε στην απολογία του στην ανακρίτρια.

Πώς έγινε το έγκλημα

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το απόγευμα της 1ης Αυγούστου 2022 ξύπνησε την Νικολέτα στις 5:30 για να πάει για δουλειά. Της ζήτησε να την βοηθήσει με τα χαρτιά του, καθώς σκέφτονταν να παντρευτούν στην Ιταλία.

«Μου ζήτησε να γίνω Χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε. Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ. Εκεί της έκανα κεφαλοκλείδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα ”ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη”, μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδρά. Νόμιζα ότι λιποθύμησε γι αυτό και της έριξε νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι, μάζεψα τα πράγματά μου κι έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε» φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος.

Ο 22χρονος φέρεται να ζήτησε «συγγνώμη» και να ανέφερε ότι ντρέπεται την μητέρα του θύματος. Κατά την απολογία του, αρνήθηκε ότι τη ζήλευε, ενώ για τα διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας που δηλώσει στις αρχές, ισχυρίστηκε ότι ήταν λάθος των αστυνομικών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Θερμότερος όλων των εποχών ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα

Peristeri News

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Leave a Comment