PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δολοφονία Περιστέρι: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του Πακιστανού


Χωρίς δικηγόρο είναι πλέον ο 22χρονος ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε την 17χρονη κοπέλα στο Περιστέρι, καθώς ο συνήγορός του ο οποίος είχε οριστεί από μέλη της οικογένειας του 22χρονου παραιτήθηκε το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η απολογία του 22χρονου φερόμενου ως δολοφόνου αν και είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει νωρίτερα καθυστερεί καθώς μετά την παραίτηση του συνηγόρου η 24η Ανακρίτρια αναζητά από τον κατάλογο του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας δικηγόρο ώστε να τον εκπροσωπήσει.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η απολογία του νεαρού θεωρείται πιθανό να πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη σε περίπτωση που ο νέος δικηγόρος του κάνει χρήση του δικαιώματος να λάβει νέα προθεσμία ώστε να ενημερωθεί για την υπόθεση.

«Είχε απορριφθεί το αίτημα ασύλου» του Πακιστανού

Πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου επισημαίνουν πως ο φερόμενος ως δολοφόνος της 17χρονης Νικολέττας από το Περιστέρι έχει καταθέσει μια φορά αίτημα ασύλου, τον Ιούλιο του 2021.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων το εν λόγω αίτημα ασύλου εντός 15 ημερών είχε απορριφθεί.

Μεταγενέστερα κατέθεσε εκπρόθεσμη προσφυγή, ενώ στα αρχεία της Υπηρεσίας Ασύλου εμφανίζεται με μοναδικό φάκελο και έχει στην κατοχή του ένα δελτίο ταυτότητας αιτούντος άσυλο.

«Ήθελε να χωρίσει, αλλά φοβόταν να το πει»

Τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία της υπόθεσης σοκάρουν. Ο 22χρονος φέρεται να είχε κάνει μαρτυρική τη ζωή της 17χρονης το τελευταίο διάστημα.

Ο κατηγορούμενος εκδήλωνε επιθετική συμπεριφορά και έντονη ζήλια προς το πρόσωπο της, που έφτανε μέχρι στο σημείο να την παρακολουθεί στη δουλειά της.

Για το λόγο αυτό η 17χρονη ήταν αγχωμένη το τελευταίο διάστημα και μάλιστα είχε εκμυστηρευτεί στην οικογένεια και τους φίλους της ότι ήθελε να διακόψει τη σχέση τους, όμως φοβόταν την αντίδραση του κατηγορούμενου.

Σημειώνεται πως οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρξαν πρόσωπα τα οποία βοήθησαν τον κατηγορούμενο να εξαφανιστεί μετά τη δολοφονία της Νικολέτας και να φτάσει μέχρι τα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Θερμότερος όλων των εποχών ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα

Peristeri News

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Leave a Comment