PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δολοφονία Άλκη: Δέκα εντάλματα και άλλες τέσσερις συλλήψεις


Σε άλλες τέσσερις συλλήψεις για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη έχει προχωρήσει η Αστυνομία, ενώ έχουν εκδοθεί και εντάλματα για άλλα έξι άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι στο κάδρο των ερευνών έχει μπει ένας 20χρονος, ο οποίος πέρασε στην Αλβανία από τον μεθοριακό σταθμό της Κρυσταλλοπηγής στις 2 Φεβρουαρίου, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του 23χρονου ο οποίος κατηγορείται ήδη για την δολοφονική επίθεση.

Το γεγονός της εισόδου του 20χρονου στη χώρα καταγωγής του επιβεβαίωσαν και οι αλβανικές αρχές.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν το αυτοκίνητο του 20χρονου να κινείται το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην Εγνατία και εξετάζουν αν το όχημα αυτό αποτυπώνεται στο βίντεο από το βράδυ της δολοφονίας. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 20χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι φίλος του 23χρονου συλληφθέντος, δεν έχει αναζητείται μέχρι στιγμής και δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, ωστόσο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Σύσκεψη υπό τον Κ. Μητσοτάκη για τη βία στον αθλητισμό

Επίσης, όπως έγινε γνωστό αύριο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη βία στον αθλητισμό. Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος και Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκτακτη διακοπή νερού σήμερα στο Περιστέρι

Peristeri News

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Leave a Comment