PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δολοφονία 50χρονης: Συνελήφθησαν η 15χρονη κόρη και ο φίλος της


Συνελήφθησαν η 15χρονη και ο 17χρονος φίλος της από τη Ρουμανία, οι οποίοι ομολόγησαν τη δολοφονία της 50χρονης μητέρας της ανήλικης, με αιχμηρό αντικείμενο.

Οι νεαροί είχαν εντοπισθεί την Κυριακή στις Σέρρες. Μετά την εξακρίβωση των στοιχείων τους, καθόσον αρχικά είχαν δηλώσει ψευδή στοιχεία, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στη δολοφονία της 50χρονης εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο, ένας 16χρονος Έλληνας, ο οποίος αναζητείται.

Οι δράστες, μετά τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας, της πήραν την τραπεζική κάρτα ανάληψης με την οποία έκαναν αναλήψεις από διάφορα ΑΤΜ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η κάρτα ανάληψης και οι κινήσεις που έκαναν, έφεραν τους κατηγορουμένους από την πρώτη στιγμή στο στόχαστρο της Ελ.ΑΣ.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών και παραπέμφθηκε για κυρία ανάκριση. Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν η 15χρονη κι ο 17χρονος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment