PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δοκιμάζεται παίκτης του Ατρομήτου από την Τότεναμ


Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών του Ατρόμητου αποδίδει για άλλη μία φορά καρπούς.

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών του Ατρόμητου αποδίδει για άλλη μία φορά καρπούς. Μετά τον Βασίλη Καραγκούνη που πέρυσι πήρε μεταγραφή στην Ουντινέζε και τον Επαμεινώνδα Λημνιό που δοκιμάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην ολλανδική Τβέντε, ήρθε η σειρά του Αναστάσιου Καντούτση για να αποτελέσει μεταγραφικό στόχο της αγγλικής Τότεναμ.

Ο νεαρός αμυντικός, που είχε επιλεγεί από τον προπονητή Γιώργο Δώνη για να ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, έφυγε από το Καρπενήσι και σήμερα αναχώρησε για το Φάρο της Πορτογαλίας, όπου προετοιμάζεται η β’ ομάδα της Τότεναμ. Ο 17χρονος θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 20 Ιουλίου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα δεύτερο στάδιο (αν περάσει το πρώτο) από τις 20 ως τις 26 Ιουλίου στην Αγγλία.

Ο Ατρόμητος εξασφάλισε από την Τότεναμ όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αφορούν την ασφάλεια του ποδοσφαιριστή στο διάστημα που θα δοκιμάζεται από την αγγλική ομάδα, κατόπιν συνεργασίας του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου με τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ για τις ακαδημίες της Τότεναμ, Ρίτσαρντ Άλεν.

* Ο Γουέιν Τόμας είναι από σήμερα το νέο πρόσωπο στην προετοιμασία της ομάδας. Ο άγγλος αμυντικός έφτασε το μεσημέρι στο Καρπενήσι (είχε λάβει ολιγοήμερη άδεια) και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.

* Τα δύο φιλικά παιχνίδια του Ατρόμητου με Άρη και Κέρκυρα θα διεξαχθούν στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και θα ξεκινήσουν στις 18.30.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment