PeristeriNews.gr
Αθλητικά

«Διπλό» ο Ατρόμητος στη Νέα Σμύρνη


Ο Ατρόμητος έφυγε με το «διπλό» από τη Νέα Σμύρνη, καθώς επικράτησε 1-0 του Πανιώνιου, έφτασε στους 42 βαθμούς και ισοβάθμησε στην έκτη θέση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που πέρασε από την Ξάνθη με το ίδιο σκορ αλλά υπερτερεί στην ισοβαθμία με την ομάδα μας.

Πρώτος στο παιχνίδι απείλησε ο Ατρόμητος στο 13΄, όταν ο Ουσέρο σούταρε έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα άουτ. Ο Πανιώνιος «απάντησε» στο 42΄, όταν ο Μπάρκας εκτινάχθηκε στη βολίδα του Χαλκιαδάκη, βρήκε την μπάλα και εν συνεχεία εκείνη βρήκε και το δοκάρι.

Στο 59΄ ο Λε Ταλέκ έπιασε διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή αλλά δεν ήταν δυνατό και ο Γιαννιώτης έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα.

Τελικά, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 78΄ με τον Στόιτσεφ, από μπαλιά του Παπαδόπουλου.

http://www.dailymotion.com/video/x454klo_%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82-0-1-%CE%B1%CF%84%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%B1-17-04-2016_sport

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννιώτης, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Οικονόμου (89′ Πατσατζόγλου), Τασουλής, Κόρμπος, Καθάριος (82′ Πινιώτης), Μπαργκάν (71′ Μασούρας), Χαλκιαδάκης, Καραμάνος, Ανσαριφάρντ.

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Κοντοές, Ουσέρο, Γροντής (78′ Λημνιός), Μπρίτο, Ουμπίδες, Ματέι (64′ Στόιτσεφ), Λε Ταλέκ (71′ Παπαδόπουλος).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment