Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Διορισμός 51 γιατρών σε κέντρα υγείας – ΠΕΔΥ σε όλη τη χώρα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Συνολικά 51 γιατροί διορίζονται σε Κέντρα Υγείας – ΠΕΔΥ σε όλη τη χώρα καθώς ολοκληρώθηκαν οι σχετικές διαδικασίες όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας.

Συνολικά 51 γιατροί διορίζονται σε Κέντρα Υγείας – ΠΕΔΥ σε όλη τη χώρα καθώς ολοκληρώθηκαν οι σχετικές διαδικασίες όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας.

Ήδη, έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του Υπουργείου Υγείας Π.Κουρουμπλή για 10 γενικούς γιατρούς σε Κέντρα Υγείας της 2ης, και της 7ης Υ.ΠΕ. όπου οι ανάγκες είναι ιδιαίτερα αυξημένες λόγω της τουριστικής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα, οι γιατροί- οι οποίοι θα έχουν πενταετή θητεία- θα τοποθετηθούν στα Κέντρα Υγείας Απερίου στην Κάρπαθο, στα Καλουδιανά Χανίων, στον Αερολιμένα της Χίου, στην Καλαμωτή Χίου, στο Σπήλιο Ρεθύμνου, στην Αντιμάχεια της Κω, στον Φοίνικα Σύρου, στον Αρχάγγελο της Ρόδου και στο Γαζί Ηρακλείου όπου θα διοριστούν δύο γιατροί.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η δημοσίευση του ΦΕΚ για το διορισμό των υπολοίπων 41 γενικών γιατρών οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε Κέντρα Υγείας σε όλη την επικράτεια.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ταξί: Νέα κόμιστρα από το αεροδρόμιο – Στα 50€ η διαδρομή προς Αθήνα

Peristerinews.gr Newsroom

ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Ψίχουλα» τα μέτρα της ΔΕΘ – Απαιτεί 13ο και 14ο μισθό

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: «Εκατοντάδες κενά στα σχολεία – Δεν θα συμβιβαστούμε»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment