PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δίνει Γιαννιώτη, παίρνει Ρισβάνη, απομένει η συμφωνία με τον παίκτη


Οι μεταγραφικές εξελίξεις για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις «τρέχουν» και στο πλαίσιο αυτό Ολυμπιακός και Ατρόμητος έφτασαν σε μια συμφωνία που φαντάζει ως πρώτη ανάγνωση συμφέρουσα για όλες τις πλευρές.

Συγκεκριμένα, από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» ήταν δεδομένο ότι θα καταθέσουν τη ρήτρα επαναγοράς του Ανδρέα Γιαννιώτη, μέσω των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών, συμφωνήθηκε αυτό το ποσό (300.000 ευρώ) να δοθεί απευθείας από τον Ατρόμητο στους Πειραιώτες για την απόκτηση του 100% των δικαιωμάτων του Σπύρου Ρισβάνη.

Αυτή η προοπτική βρίσκει σύμφωνες τις δύο ομάδες και αυτή τη στιγμή υπάρχει πλήρης αποδοχή των όρων, ώστε να προχωρήσει αυτό το ενδεχόμενο, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θέλει να βρει λύσεις για το κέντρο της άμυνάς του από το εξωτερικό.

Βέβαια, για να υπάρξει μετουσίωση αυτού του πλάνου πρέπει να συμφωνήσει και ο παίκτης. Ο Σπύρος Ρισβάνης ήθελε εξ αρχής να μείνει στον Ατρόμητο και κυρίως να λυθεί το θέμα του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αφού θέλει να κάνει κανονική προετοιμασία και από τη στιγμή που υπολογίζεται ως βασικός από την ομάδα του Περιστερίου, ήθελε να παραμείνει.

Ωστόσο, τώρα πρέπει να συμφωνήσει με τη διοίκηση των Περιστεριωτών και στους άλλους όρους του συμβολαίου του (χρονική διάρκεια, αποδοχές, μπόνους, ρήτρες) ώστε να ολοκληρωθεί οριστικά η μεταγραφή στο 100%.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment