PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Δημόσια διαβούλευση με τους κατοίκους της οδού Κωνσταντινουπόλεως


Ο ενεργός δημότης στο επίκεντρο των προσπαθειών του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Δυο πρωτοβουλίες δημόσιας διαβούλευσης πραγματοποιήθηκαν στην πόλη μας ήδη από τον πρώτο μήνα του 2011. Διοργανωτές ήταν ο Αντιδήμαρχος Πόλης Αγίων Αναργύρων κ. Δρόσος – Παππάς Γιώργος, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κα Ζαλακούδη – Ξύδη Τζένη και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Αναργύρων κ. Βακόνδιος Παναγιώτης.

Προσκεκλημένοι ήταν οι κάτοικοι της περιοχής κατά μήκος της οδού Κωνσταντινουπόλεως και αντικείμενο συζήτησης ήταν η αντιμετώπιση προβλημάτων που δημιουργούνται από το έργο κατασκευής του Προαστιακού.

Η πρώτη συγκέντρωση έγινε στις 19-1 στο χώρο της «Ελιάς του Πεισίστρατου» και η δεύτερη στις 24-1 στο ύψος της οδού Μπίμπιζα.

Μετά την καταγραφή των αιτημάτων και των προτάσεων των κατοίκων, εστάλη έγγραφο προς την ΕΡΓΟΣΕ, ώστε κατά τη συνέχιση των εργασιών να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που επισημάνθηκαν και να ληφθούν υπ’ όψη οι προστάσεις των κατοίκων.

Η συμμετοχή των κατοίκων στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων, η προαγωγή της έννοιας του ενεργού δημότη, αποτελούν σταθερούς στόχους της Διοίκησης του Δήμου που προωθήθηκαν όλη την προηγούμενη τετραετία και υλοποιούνται με ακόμη μεγαλύτερη δυναμική με την αξιοποίηση και των σχετικών θεσμικών προβλέψεων του «Καλλικράτη».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment