PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δήμος Περιστερίου: Πρόγραμμα εκδηλώσεων Τρίτη 31 Δεκεμβρίου


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και δράσεων για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο Δήμος Περιστερίου σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Δημαρχείου (στάση Μετρό «Περιστέρι»), το πρόγραμμα με είσοδο ελεύθερη, είναι:

11.00-13.00 & 17.00-21.00 Ο Άγιος Βασίλης και το ξωτικό του περιμένουν τα παιδιά στο σπίτι του αγαπημένου Άγιου για να γράψουν την επιθυμία τους (1η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ – 9 ΜΟΥΣΕΣ).

12.00-19.00 Οι βοηθοί του Άγιου Βασίλη και φέτος βρίσκονται στο ειδικά διαμορφωμένο εργαστήριό τους. Face painting, εργαστήρι χριστουγεννιάτικων στολιδιών και κονκάρδων για όλα τα παιδιά (ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ – ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ)

12.00-20.00 Ο Πίνκι το ξωτικό των Χριστουγέννων με μπρίο, κέφι και ατέλειωτη όρεξη για παιχνίδι μας καλωσορίζει στην πιο όμορφη πλατεία των Χριστουγέννων.

13.00 Θεατρική παράσταση “Τα χαμένα γλυκά του Άι Βασίλη”.

16:00 Η μεγαλύτερη Βασιλόπιτα θα δημιουργηθεί και φέτος στο Περιστέρι!

18.00 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ LAZYTRAINS. Μια μουσική διαδρομή μέσα από τραγούδια που ταιριάζουν στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων. Γλυκές μελωδίες που περνάνε από Jazz, swing και blues διαδρομές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment