PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Δημοκρατική Συμμαχία» από τη Ντόρα Μπακογιάννη


Tην ιδρυτική διακήρυξη του νέου της κόμματος ανακοίνωσε η Ντόρα Μπακογιάννη σε ειδική εκδήλωση στο θέατρο του Μπάτμιντον.

Tην ιδρυτική διακήρυξη του νέου της κόμματος ανακοίνωσε η Ντόρα Μπακογιάννη σε ειδική εκδήλωση στο θέατρο του Μπάτμιντον.

Η κα. Μπακογιάννη έκανε την είσοδό της στο Θέατρο Μπάντμιντον, έχοντας στο πλευρό της την κόρη της Αλεξίας, υπό τους ήχους του τραγουδιού «We Will Rock You» των Queen.

Το όνομα του νέου κινήματος είναι “Δημοκρατική Συμμαχία”, με έμβλημα μία ελιά και χρώματα το γαλάζιο και το πορτοκαλί.

Το σύνθημα της νεάς προσπάθειας ” Συμμαχία ανθρώπων που τους άλλαξε η κρίση”, ενώ η κσ.Μπακογιάννη δεν αρνήθηκε και τις δικές της ευθύνες γι αυτό!

“Έχουμε δυο Ελλάδες: εκείνοι που ήταν μέσα στο σύστημα και την Ελλάδα των αποκλεισμένων. Του παρασιτισμού και του μόχθου. Φτιάξαμε και ανεχθήκαμε μύθους”, είπε χαρακτηριστικά.

Η κσ. Μπακογιάννη επανέλαβε ότι διαφωνεί με πολλούς όρους του Μνημονίου, αλλά η χώρα βρισκόταν αντιμέτωπη με το φάσμα της στάσης πληρωμών και σχολιάζοντας όσους κάνουν επίθεση στο Μνημόνιο είπε “Δημαγωγούν όσοι λένε ότι μπορούν να πετάξουν το Μνημόνιο στο καλάθι των αχρήστων και κάνουν ζημιά στους έλληνες”.

Αναφερόμενη στην ίδρυση του νέου κόμματος είπε “Το οφείλω στην προσωπική μου ιστορία! Αυτή η διαδρομή θα κατέχει ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς μου”. “Καταλήξαμε να έχουμε σήμερα δύο Ελλάδες. Αυτή εκείνων που ήταν μέσα στο σύστημα και εκείνων που ήταν εκτός αυτών” είπε η κ. Μπακογιάννη, λέγοντας ότι σήμερα καταλήξαμε να έχουμε μία χώρα που όλοι είναι ίσοι, αλλά “μερικοί είναι πιο ίσοι από τους άλλους”.

Όπως σημείωσε, οι πολιτικοί μέχρι τώρα δεν κοιτούσαν τις επόμενες γενιές αλλά τις επόμενες εκλογές, με τα σημερινά αποτελέσματα.

Το “παρών” έδωσαν όπως ήταν αναμενόμενο ο Κώστας Κιλτίδης, ο Στέλιος Νικηφοράκης, ο Κώστας Μπακογιάννης, ο Χρήστος Μαρκογιαννακης, ο Ανδρέας Καραγκούνης αλλά και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, κ. Καλός.

Με αγωνία αναμένονται οι παρουσίες και οι απουσίες που θα καταγραφούν στην εκδήλωση του νέου κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Μπακογιάννη δεν θέλει σε αυτήν τη φάση να κάνει ”μεταγραφές” από τη Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ.,ούτε καν εκείνους που δεδηλωμένα ”χρεώνονται” ως φίλοι της.

Το μεσημέρι της Δευτέρας η Ντόρα Μπακογιάννη θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να τον ενημερώσει για το κόμμα της, αλλά και να συζητήσει μαζί του για τα πολιτικά και οικονομικά ζητήματα της επικαιρότητας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment