PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Σημαντική εξέλιξη η εκδήλωση της «Επιτροπής Διαλόγου»



«Σημαντική εξέλιξη για την ανασυγκρότηση του χώρου της κεντροαριστεράς» χαρακτηρίζει η Δημοκρατική Συμπαράταξη την εκδήλωση της Επιτροπής Διαλόγου για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Γκάζι.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της, «η μαζική παρουσία πολιτών, το ζεστό κλίμα, η προσπάθεια υπέρβασης των διαφορών του παρελθόντος είναι ένα μήνυμα σε όλη την χώρα για την ισχυροποίηση της κοινής προσπάθειας».

«Επιδιώκουμε –όσοι πιστεύουμε και στηρίζουμε το εγχείρημα- να γίνουμε καταλύτης για αλλαγή συσχετισμών. Με αιχμή ένα πολιτικό σχέδιο ανταγωνιστικό στις συντηρητικές πολιτικές της Ν.Δ. και τον αριστερό λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ», συμπληρώνει.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη τάσσεται υπέρ των «προοδευτικών μεταρρυθμίσεων, όχι με τις απορρυθμίσεις της Ν.Δ. και τις αντιμεταρρυθμίσεις του ΣΥΡΙΖΑ». Προσθέτει επίσης ότι προωθεί συγκεκριμένες  μεταρρυθμίσεις που οδηγούν στον εκσυγχρονισμό της χώρας, με καθαρή προοδευτική κατεύθυνση και κοινωνικά οφέλη.

«Όσοι νομίζουν ότι οι διεργασίες στον ευρύτερο χώρο του κέντρου και της κεντροαριστεράς θα είναι μια ατελείωτη διελκυστίνδα διαβουλεύσεων και παραπολιτικής κάνουν μεγάλο λάθος. Συνεχίζουμε την ουσιαστική διαδικασία προγραμματικού διαλόγου για ένα σύγχρονο πολιτικό στίγμα, για την ανανέωση των ιδεών και των αξιών μας, για ένα σύγχρονο σχέδιο για την Ελλάδα του αύριο», διαμηνύει η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Δημοσκόπηση: Ανοίγει την διαφορά η ΝΔ με 15,4 μονάδες

Peristeri News

Β. Κικίλιας: Οι φωτιές στο όρος Αιγάλεω είναι εγκληματική συμπεριφορά

Peristeri News

Μ. Συρεγγέλα: Με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι νόμοι εφαρμόζονται

Peristeri News

Leave a Comment