PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Καμία επίσημη εκδοχή για το τι συνέβη στη Μόρια



Επικρίσεις κατά της κυβέρνησης διατυπώνει η Δημοκρατική Συμπαράταξη με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στο hot spot της Μόριας.

Όπως επισημαίνει το κόμμα, από τις 20 Μαρτίου χωρίς καμία προετοιμασία, τα hot spot λειτουργούν ως κέντρα κράτησης και προαναχωρησιακά κέντρα, ενώ «καλλιεργούν την ανομία, την απόγνωση και την απελπισία» και «δεν σέβονται ούτε τους πρόσφυγες ούτε τις τοπικές κοινωνίες».

«Δεν είναι η πρώτη φορά που τα hot spots γίνονται πεδία μάχης. Τα χτεσινά γεγονότα στην Λέσβο αποδεικνύουν, για μια ακόμη φορά, ότι η προχειρότητα θέτει σε κίνδυνο τους πρόσφυγες αλλά και τη δημόσια ασφάλεια. Ότι είναι μακριά από την Αθήνα αποκρύπτεται επιμελώς. Ο έλεγχος των σχετικών πληροφοριών θυμίζει άλλες εποχές», παρατηρεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη, σημειώνοντας ότι «μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από την κυβέρνηση» και «καμία επίσημη εκδοχή για το τι συνέβη».

«Η κυβέρνηση κρύβει συνεχώς την αλήθεια, παραπληροφορεί και αγνοεί κόμματα, τοπικές κοινωνίες και οργανώσεις δικαιωμάτων. Παριστάνει ότι κυβερνά σε έναν εικονικό κόσμο που η ίδια δημιουργεί. Ας σταματήσουν τα παιγνίδια με τη φωτιά πριν να είναι αργά», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment