PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Η κυβέρνηση αποστρέφεται τους αγρότες



Η κυβέρνηση αποστρέφεται τους αγρότες σχολιάζει ο υπεύθυνος ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης ης Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μιχάλης Τζελέπης με αφορμή τα επεισόδια αγροτών με τα ΜΑΤ στην Κομοτηνή τα οποία και καταδικάζει.

Ο κ. Τζελέπης κάνει λόγο για άρνηση του υπουργεού Ευάγγελου Αποστόλου να συναντηθεί με όλους τους συγκεντρωμένους αγρότες έξω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, στην Κομοτηνή και προσθέτει ότι μετά και το σημερινό επεισόδιο φαίνεται πλέον καθαρά ότι η κυβέρνηση αποστρέφεται τον παραγωγικό κόσμο. .

«Τα σημερινά επεισόδια είναι αποτέλεσμα της Αριστερής πολιτικής του «άλλα υπόσχομαι και άλλα εφαρμόζω». Η άρνηση του Υπουργού να συνομιλήσει μ’ όλους τους παρευρισκόμενους είναι άκρως καταδικαστέα. Είναι υπόλογος και για το ασφαλιστικό που αναμένεται να κατατεθεί το προσεχές χρονικό διάστημα στην Βουλή, όπως επίσης και για την φοροεισπρακτική και εισφοροεισπρακτική πολιτική που ακολουθεί» σχολιάζει.

Καλεί δε την κυβέρνηση να κατανοήσει ότι όλες οι πολιτικές που ακολουθεί είναι αντιαναπτυξιακά μέτρα και αφανίζουν την παραγωγική, αγροτική τάξη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Δημοσκόπηση: Ανοίγει την διαφορά η ΝΔ με 15,4 μονάδες

Peristeri News

Β. Κικίλιας: Οι φωτιές στο όρος Αιγάλεω είναι εγκληματική συμπεριφορά

Peristeri News

Μ. Συρεγγέλα: Με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι νόμοι εφαρμόζονται

Peristeri News

Leave a Comment