PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΔΗΜΑΡ: O ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει τις ρεβανσιστικές ενέργειες και εμμονές


Να αφήσει στην άκρη «τις ρεβανσιστικές ενέργειες και τις εμμονές» για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών καλεί την κυβέρνηση η Δημοκρατική Αριστερά.

«Στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι απαιτούνται νέοι κανόνες που να διασφαλίζουν την διαφάνεια και κυρίως απαιτείται να μπει οριστικά τάξη σε μία άναρχη κατάσταση. Αποδεικνύεται όμως καθημερινά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί μία νέα μιντιακή ολιγαρχία» αναφέρει η ΔΗΜΑΡ σε ανακοίνωσή της.

Τονίζει ακόμη ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι υπεύθυνος για ενδεχόμενο μαύρο σε κανάλια με αρνητικές συνέπειες στον πλουραλισμό της ενημέρωσης και στην ανεργία», αποδεικνύοντας «ότι είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος της Ν.Δ., η οποία προκάλεσε το μαύρο στην δημόσια ραδιοτηλεόραση». «Σήμερα, ο ρόλος του κράτους είναι να βάλει ένα νέο πλαίσιο κανόνων που να εξασφαλίζει τον υγιή ανταγωνισμό και όχι να επιτελέσει τον ρόλο της αγοράς οδηγώντας σε κλείσιμο τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Αλλιώς για το ενδεχόμενο μαύρο σε κανάλια και για την δημιουργία εκατοντάδων νέων ανέργων, ο υπεύθυνος θα έχει ονοματεπώνυμο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», καταλήγει η ΔΗΜΑΡ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment