PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Δήλωση του επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου» Γ. Σιδέρη


Δήλωση έκανε ο επικεφαλής με την παράταξη «Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου», Γιώργος Σιδέρης, με αφορμή τα τελικά αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών 2019 στο Περιστέρι.

Αναλυτικά:

«Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, μικρούς εμπόρους και βιοτέχνες, ειδικά τους νέους και τις νέες που μας στήριξαν στις εκλογές αλλά και προεκλογικά σε έναν όμορφο και τίμιο αγώνα. Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι 2η δύναμη στο Δήμο Περιστερίου με ποσοστό 8%, με ίδιο αριθμό δημοτικών συμβούλων, σταθερή δύναμη την ώρα που οι άλλες παρατάξεις, πλην της παράταξης Παχατουρίδη, έχουν συρρίκνωση. Ουσιαστικά, θα συνεχίσει να είναι η μόνη αντιπολίτευση μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και εκτός. Θα καταθέσουμε τις ψήφους που μας έδωσε ο περιστεριώτικος λαός στον αγώνα για τη ζωή και την πόλη που μας αξίζει. Σταθερά θα αντιπαλεύουμε την αντιλαϊκή πολιτική που εκπορεύεται από την ΕΕ, υλοποιεί η εκάστοτε κυβέρνηση και εξειδικεύει η διοίκηση του Δήμου. Μια πολιτική που στόχο έχει τη φοροληστεία και την ενίσχυση των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων που διαχρονικά στηρίζει με όλους τους τρόπους τη διοίκηση Παχατουρίδη.

Οι συνθήκες των δημοτικών εκλογών καθορίστηκαν από ΄τις γενικότερες πολιτικές συνθήκες. Ψεύτικα διλήμματα και σκυλοκαβγάδες μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για να κρύψουν τη συμφωνία τους στα βασικά ζητήματα: το ΝΑΤΟ, την αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ, τα ματωμένα πλεονάσματα έως το 2060, το χαρακτήρα και το ρόλο των Δήμων. Ο ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική του επέτρεψε στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να εμφανίζονται δικαιωμένοι για το προηγούμενο αντιλαϊκό τους έργο. Η υποχώρηση της Χρυσής Αυγής πανελλαδικά, αλλά και στο Περιστέρι, και σε ψήφους και σε ποσοστά πρέπει να συνεχιστεί ακόμα περισσότερο μπροστά στις εθνικές εκλογές, ώστε ο ελληνικός λαός να πετάξει έξω από τη Βουλή το ναζιστικό δολοφονικό συνονθύλευμα.

Μπροστά στις βουλευτικες εκλογές της 7ης Ιούλη ο περιστεριώτικος λαός έχει την ευκαιρία να βελτιώσει την κατάσταση προς το συμφέρον του. Για να εμποδιστούν νέα μέτρα. Για την πραγματική ανακούφιση του και την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών. Για να υπάρξει επαγρύπνηση και ετοιμότητα για τα επικίνδυνα σχέδια των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ και τους ανταγωνισμούς στην περιοχή. Ισχυρό ΚΚΕ παντού».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment