PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Δήλωση της Υποψήφιας Περιφερειάρχη Αττικής Μ. Γιαννακάκη για την Πρωτομαγιά


“Η Πρωτομαγιά του 2014 βρίσκει τη χώρα και τον κόσμο της εργασίας αντιμέτωπους με τεράστια ύφεση και ανεργία.”, αναφέρει χαρακτηριστικά η κα Γιαννακάκη.

Ακολουθεί η δήλωση της Υποψήφιας Περιφερειάρχη Αττικής, Μαρίας Γιαννακάκη, για την Εργατική Πρωτομαγιά:


Η Πρωτομαγιά του 2014 βρίσκει τη χώρα και τον κόσμο της εργασίας αντιμέτωπους με τεράστια ύφεση και ανεργία.

Η εποχή μας καλεί επιτακτικά να βρούμε τρόπους διεξόδου και να διεκδικήσουμε προοπτική και λύσεις για όλους, νέους, εργαζόμενους, άνεργους ελεύθερους επαγγελματίες. Χρειάζονται επείγουσες παρεμβάσεις μεγάλης κλίμακας και μέτρα υποστήριξης εκκίνησης της επιχειρηματικής δραστηριότητας.


Η Περιφέρεια δεν μπορεί να παρακολουθεί αμέτοχη, να επαναπαύται στα αποσπασματικά έργα που υλοποίησε και στο πλεόνασμα που μένει στο ψυγείο.

Χρειάζεται να αναλάβει πρωτοβουλίες για το πιο ευάλωτο τμήμα της Αττικής. Η “Παρέμβαση για την Αττική- Δημοκρατική Οικολογική Κίνηση” καταθέτει τις επόμενες μέρες ολοκληρωμένη πρόταση για τη δημιουργία 7000 νέων θέσεων εργασίας μέσω των Δήμων στους τομείς κοινωνικής οικονομίας, περιφερειακής ανάπτυξης, τουρισμού, καθώς και στον ιδιωτικό τομέα από το πλεόνασμα της Περιφέρειας. Η πρόταση περιλαμβάνει επίσης σχέδιο για το πώς η Περιφέρεια μπορεί να βοηθήσει τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που δεν έχουν την τεχνογνωσία, να καταθέσουν προτάσεις στα πρόγράμματα ΕΣΠΑ που χειρίζεται.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment