PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δήλωση Γιώργου Δώνη για το ματς με τον Ηρακλή


O προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση…

O προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης έκανε χθές την ακόλουθη δήλωση εν όψει του σημερινού αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο Στάδιο: «Έχουμε να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που διαθέτει καλό σύνολο και καλή ποιότητα ποδοσφαιριστών. Χρειάζεται από τη δική μας πλευρά πολύ μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση σε πολύ υψηλό βαθμό για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Την αποστολή της ομάδας που θα αναχωρήσει το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη, με επικεφαλής τον Γενικό Αρχηγό Σπύρο Σοφιανό, συγκροτούν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Καραγκούνης, Σαγκανόφσκι, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Αναστασάκος, Τάτος, Καραλής, Μπρίτο, Φαβάλι, Περόνε, Καμαρά.

Ο νεοαποκτηθείς Φίλιππος Δάρλας μαζί με τον Σαρλ Ιτάνζ θα ακολουθήσουν το Σαββατοκύριακο ειδικό πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

* Για όσους φίλους της ομάδας ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη χωρίς να έχουν προμηθευτεί εισιτήριο το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων, ενημερώνει ότι το στέλεχος της ΠΑΕ Σπύρος Μπουλούσης θα βρίσκεται αύριο έξω από τη Θύρα 1 του Καυταντζογλείου Σταδίου πριν από την έναρξη του αγώνα. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 20 Ευρώ.

* Μπαμπάς μιας υγιέστατης και πανέμορφης κορούλας έγινε χθες ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Πασχάλης Μελισσάς. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ατρόμητος και το ποδοσφαιρικό τμήμα εύχονται ολόψυχα σε εκείνον και στη σύζυγό του Χριστίνα να τους ζήσει!.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment