• Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Δήλωση Αντιδημάρχων και Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου

Peristeri News
Μάι06/ 2021

Η ακόλουθη δήλωση απεστάλη στο PeristeriNews.gr υπογεγραμμένη από τους Αντιδημαρχούς Περιστερίου και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά:

Αναφορικά με το ερώτημα που θέτετε στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση που διεξάγεται στο site σας, www.peristerinews.gr, σχετικά με το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο Ανδρέας Παχατουρίδης, θέλουμε να ενημερώσουμε εσάς και τους συμπολίτες μας πως και για την ερχόμενη δημοτική θητεία, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου, θα είναι και πάλι ο δήμαρχος της πόλης μας, Ανδρέας Παχατουρίδης.

Όλοι μαζί, παραμένουμε πιστοί και αταλάντευτοι στο όραμα του δημάρχου μας και στο σχεδιασμό που εξελίσσεται ώστε να κάνουμε την πόλη μας ακόμα πιο όμορφη, ακόμα πιο ανθρώπινη, ακόμα πιο έξυπνη και ακόμα πιο λειτουργική.

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου

και οι αντιδήμαρχοι Περιστερίου

Λώλος Βασίλης

Τσίωτα Μάρκου Μαίρη

Λύκος Παναγίωτης

Μπέτσης Βασίλης

Θεοδωράκος Αναστάσιος

Σταυρούλιας Αλέξιος

Τσαλίκης Γεώργιος

Ποθητός Κώνσταντίνος

Μπεκιάρης Γεώργιος

Τσίνας Γεώργιος

 

Η απάντηση του PeristeriNews.gr:

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής για την ενασχόλησή τους με τα θέματα της ενημερωτικής ιστοσελίδας μας.

Θέλουμε να τονίσουμε πως η δημοσκόπηση πραγματοποιείται προκειμένου να μπορέσει η κοινωνία του Περιστερίου να προσφέρει την άποψή της χωρίς να έχει αποκλειστικά προεκλογικό σκοπό μιας και βρισκόμαστε 2μιση χρόνια μακριά από τη διαδικασία.

Ευχή μας είναι να συμμεριζόμαστε την ελευθερία του λόγου, την ελευθεροτυπία και την αντικειμενικότητα, την οποία τηρούμε εδώ και 11 χρόνια τόσο προς την Διοίκηση όσο και προς την Αντιπολίτευση.

 

Μπορείτε να βρείτε τη δημοσκόπηση ΕΔΩ