PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δηλώσεις του Γιώργου Δώνη για το μάτς της Τούμπας


O προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο Τούμπας (17.15) έκανε την ακόλουθη δήλωση.

O προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο Τούμπας (17.15) έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Παίζουμε σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει μεγάλη σταθερότητα τα τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι μια από τις διεκδικήτριες του τίτλου. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί της αναμέτρησης αλλά εμείς πρέπει από τη δική μας πλευρά να σταματήσουμε επιτέλους να χαρίζουμε στους αντιπάλους μας πάρα πολλά πράγματα γιατί αυτά τα «δώρα» που κάνουμε μας έχουν οδηγήσει στη θέση που βρισκόμαστε τώρα στο βαθμολογικό πίνακα. Δεν αρκεί λοιπόν μόνο η προσπάθεια».

Η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και στην συνέχεια θα γίνει η επιλογή της αποστολής που θα αναχωρήσει το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη.

Ο Γκρέγκορι Βινιάλ θα συνεχίσει το πρόγραμμα του το Σαββατοκύριακο μαζί με τον γυμναστή αποκατάστασης Σωτήρη Κακαργιά για να μην χάσει καθόλου έδαφος με την προοπτική να ενσωματωθεί πλήρως στην προπόνηση της Δευτέρας.

* Σήμερα (Παρασκευή) το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 18.00 μέχρι τις 20.30 για την πώληση εισιτηρίων του αγώνα της Τούμπας.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 €, αντιστοιχεί στη Θύρα 8 και είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

*Η εμφάνιση του Ανδρέα Τάτου και το πανέμορφο γκολ που πέτυχε στη Νέα Σμύρνη, στο νικηφόρο αγώνα του Ατρόμητου με τον Πανιώνιο (1-0), έκαναν τον κόσμο να ψηφίσει τον μέσο του Ατρομήτου ως MVP της 10ης αγωνιστικής.

Ο Τάτος έλαβε το 71,65% των προτιμήσεων του κόσμου στην ψηφοφορία που έλαβε τέλος μετά την ολοκλήρωση του εξ’ αναβολής αγώνα μεταξύ του Εργοτέλη και του Ολυμπιακού. Το βραβείο ΜVP ΟΠΑΠ θα παραδοθεί στον Ανδρέα Τάτο την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment