PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δηλώσεις Γιώργου Δώνη και άλλα νέα


Δηλώσεις Γιώργου Δώνη, προετοιμασία της ομάδας και τέλος για Γκρέγκορι Βινιάλ.

Στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση της ομάδας.

Έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές καθώς εν όψει του αγώνα με την Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη» δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού.

Σήμερα το μεσημέρι η ομάδα έκανε προπόνηση στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου.

Αύριο το μεσημέρι θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα του Σαββάτου με την Καβάλα στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» και στην συνέχεια θα γίνει η αναχώρηση της αποστολής για τη πόλη της Μακεδονίας.

Ο προπονητής Γιώργος Δώνης μιλώντας στο atromitosfc.gr δήλωσε τα εξής:« Το Σάββατο τελειώνει για εμάς ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και μπορώ να πω ότι έχουμε ανάμικτα συναισθήματα. Το πρώτο κομμάτι είναι ότι χάσαμε αρκετούς βαθμούς από δικά μας σφάλματα που αν τα είχαμε αποφύγει θα βρισκόμασταν αυτή την στιγμή πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Το δεύτερο κομμάτι είναι ότι στα τελευταία έξι-εφτά παιχνίδια είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Μπροστά μας έχουμε πλέον να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που δίκαια βρίσκεται ψηλά κι εμείς πρέπει να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Καβάλα θα αποτελέσουν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Μελισσάς, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Μπαζίνσκι, Σφακιανάκης, Ολιβέιρα, Σαρμιέντο, Καμαρά, Περόνε, Σαγκανόφσκι, Καραλής, Μπρίτο, Τάτος, Φαβάλι, Καραγκούνης, Σκόνδρας, Αναστασάκος.

* Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι συνάντηση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Γιάννη Αγγελόπουλου με τον ποδοσφαιριστή Γκρέγκορι Βινιάλ και τον εκπρόσωπο του με αντικείμενο συζήτησης τη λύση (κοινή συναινέσει) του συμβολαίου του Γάλλου ποδοσφαιριστή.

Αύριο επίκειται νέο ραντεβού για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Ο Βινιάλ δεν έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment