Αθλητικά

Δηλώσεις Γιώργου Δώνη για τον αγώνα με τη Λάρισα

Ο προπονητής της ομάδας μας, μιλώντας για πρώτη φορά στο 2011, έκανε δηλώσεις για τον αγώνα με τη Λάρισα.

Ο προπονητής της ομάδας μιλώντας στο atromitosfc.gr έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Καταρχήν θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους τους φιλάθλους, υγεία που είναι το υπέρτατο αγαθό, ευτυχία και προκοπή.

Ειδικά για τους φιλάθλους μας εύχομαι να συνεχίσουν να περιβάλλουν την ομάδα με την ίδια αγάπη και η σχέση που σφυρηλατούμε να γίνει ακόμη πιο ισχυρή και δυνατή γιατί θα έχει αντίκτυπο στην πορεία του Ατρόμητου.

Για εμάς το παιχνίδι με τη Λάρισα έρχεται στο πιο κομβικό σημείο για να αρχίσουμε να δείχνουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε στόχους και πλέον δεν υπάρχει ούτε για εμάς αλλά ούτε και για τις υπόλοιπες ομάδες το περιθώριο για να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη γιατί τα παιχνίδια λιγοστεύουν.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε, κατά την άποψή μου, μια μεγάλη ομάδα άσχετα με τις ταλαιπωρίες που υφίσταται και βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και θα είναι ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι γιατί εμείς έτσι το αντιμετωπίζουμε».

Αύριο το πρωί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τη Λάρισα την Τρίτη 4 Ιανουαρίου και ώρα 17.15 στο γήπεδο Περιστερίου για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η σημερινή προπόνηση έγινε, υπό συνεχή βροχή, στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές καθώς δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα για τον προπονητή Γιώργο Δώνη.

Αμέσως μετά την αυριανή προπόνηση θα γίνει η ανακοίνωση της αποστολής που θα διανυκτερεύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Related posts

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τον Ντάνι Σουάρεθ

Peristeri News

Το Περιστέρι αποχαιρέτησε 11 παίκτες

Peristeri News

Το Περιστέρι ανακοίνωσε τον Αλέκσα Ραντάνοφ

Peristeri News

Leave a Comment