PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δηλώσεις Γιώργου Δώνη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό


Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής δήλωσε…

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής δήλωσε τα εξής:

«Παίζουμε με μια ομάδα που αυτή την στιγμή παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και όταν την αφήσεις να βρει τον ρυθμό της μπορεί να κάνει εκπληκτικά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Είναι αυτονόητο ότι ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης αλλά εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να δείχνουμε την ίδια σοβαρότητα με τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Με ικανοποιεί πάντως απόλυτα το γεγονός ότι έχουμε γίνει μια πολύ σοβαρή ομάδα και με μεγάλη πίστη.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί και στην συνέχεια θα γίνει η επιλογή της αποστολής που θα αποσυρθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο. Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Μελισσάς και Σφακιανάκης.

* Σήμερα (Παρασκευή) το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 18.00 μέχρι τις 20.30 για τη πώληση εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 20 ευρώ και αντιστοιχεί στη Θύρα 27.

* Η ομάδα Κ-20 του Ατρόμητου στο πλαίσιο του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει αύριο τον Ολυμπιακό στο Χαϊδάρι στις 13.00. Η ομάδα Κ-17 επίσης για το πρωτάθλημα θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 11.00 στο γήπεδο του Ηφαίστου τον Πανιώνιο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment