PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δήλωσεις Γιώργου Δώνη για το παιχνίδι με την Καβάλα


Αύριο στις 18.00 θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με την Καβάλα.

Αύριο στις 18.00 θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με την Καβάλα στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και στην συνέχεια οι παίκτες που θα συγκροτήσουν την αποστολή θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης αναφερόμενος στο κυριακάτικο παιχνίδι δήλωσε τα εξής:« Το βλέπουμε σαν ένα πολύ δυνατό τεστ με πρώτο κίνητρο την κατάκτηση της νίκης, όπως σε όλα τα παιχνίδια.

Και δεύτερο κίνητρο μας είναι ότι αποτελεί το τελικό τσετ προετοιμασίας πριν από το μεγάλο τελικό και όλοι οι παίκτες θα πρέπει να είναι πανέτοιμοι και να δώσουν «μάχη» τόσο για μια θέση στην ενδεκάδα όσο και στην 18αδα.

Είναι επίσης σημαντικό να έρθει σε αυτό το παιχνίδι ο κόσμος στο γήπεδο ώστε να το δει ως μια προετοιμασία για τον τελικό και όσο υπερβολικό και αν φαίνεται τον καλούμε να γεμίσει το γήπεδο ώστε και η ομάδα και οι οπαδοί της να πάμε με την καλύτερη ψυχολογία στον τελικό».

* Η γενική είσοδος στο ματς με τη Καβάλα ορίστηκε στα 10 ευρώ, πλην της Θύρας 3 (40 ευρώ). Η διάθεση εισιτηρίων γίνεται από το Τμήμα Διαχείρισης.

Συνέντευξη τύπου του προέδρου της ΠΑΕ κ. Γιώργου Σπανού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την ερχόμενη Δευτέρα και ώρα 12.30 στην αίθουσα συνεντεύξεων τύπου του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου.

Η συνέντευξη τύπου θα αφορά τον επερχόμενο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ στον οποίο η ομάδα μας θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία της αλλά και θα έχει απολογιστικό χαρακτήρα μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος περιόδου 2010-11.

Τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ

Σήμερα (Παρασκευή) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων που εξασφάλισε η ΠΑΕ Ατρόμητος για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ με την ΠΑΕ ΑΕΚ στις 30 Απριλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η διάθεση, σε αρχικό στάδιο, θα ξεκινήσει από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων (γήπεδο Περιστερίου, είσοδος από οδό Κρέσνας).

Το ωράριο λειτουργίας του γραφείου έως την ερχόμενη Κυριακή είναι το εξής:

Παρασκευή 15 Απριλίου: 12.00 – 20.00
Σάββατο 16 Απριλίου: 10.00-17.00
Κυριακή 17 Απριλίου: 11.00-16.00. Την ίδια μέρα από τις 17.00 μέχρι τις 20.00 θα πωλούνται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15, 25 και 40 ευρώ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment