PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δηλώσεις Δώνη για τον αγώνα στη Ξάνθη


Ο Γιώργος Δώνης με δηλώσεις του τόνισε ότι υπάρχει πίστη στον Ατρόμητο για νίκη στον αγώνα με την Ξάνθη.

Ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Δώνης έκανε σήμερα στο atromitosfc.gr τις ακόλουθες δηλώσεις εν όψει του κυριακάτικου αγώνα στη Ξάνθη για το πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής (ώρα έναρξης 19.30).

«Όπως συμβαίνει γενικά στο ποδόσφαιρο θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και εμφανίσεις αλλά και αποτελέσματα που δεν θα μας αρέσουν.

»Αυτό συνέβη στο προηγούμενο ματς με τον Λεβαδειακό όπου παρότι εμείς δεν ήμασταν καλοί και δεν είχαμε την καλύτερη συγκέντρωση εν τούτοις είχαμε τις μεγάλες ευκαιρίες για να φύγουμε νικητές αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε.

»Είναι ξεκάθαρο ωστόσο ότι αυτή η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές μου έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Και είμαι σίγουρος ότι θα αποδεικνύουν από παιχνίδι σε παιχνίδι με την απόδοσή τους αλλά και με τα αποτελέσματα, το πόσο δυνατή ομάδα είμαστε.

»Πηγαίνουμε σε μια δύσκολη έδρα με μια δυνατή και ποιοτική ομάδα να είναι ο αντίπαλος μας περιμένοντας ένα πολύ δυνατό και ωραίο παιχνίδι. Κι επιπλέον με μεγάλη πίστη από την πλευρά μας για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί και στην συνέχεια η αποστολή που θα επιλέξει ο προπονητής θα αναχωρήσει για τη Ξάνθη.

Σοβαρές αμφιβολίες εκφράζονται πλέον για τον Θανάση Καραγκούνη που υποφέρει από γαστρεντερίτιδα.

* Στο γήπεδο Περιστερίου θα αγωνιστεί αύριο (Σάββατο) η ομάδα Κ-17 του Ατρόμητου για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Αντίπαλος της θα είναι η αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης (11.30). Η β’ ομάδα της Κ-17 θα παίξει την Κυριακή (09.30) στο γήπεδο «Νταμάρι» των εγκαταστάσεων του ΑΠΣ Ατρόμητου με την Καλλιθέα για το τουρνουά «Θουκιδίδειο».

* Η ομάδα Κ-20 θα αντιμετωπίσει αύριο (Σάββατο – 11.00) στις εγκαταστάσεις «Πηγάδια» την Ξάνθη για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

* Η ομάδα Κ-15 θα παίξει αύριο (Σάββατο) στο Χαϊδάρι στις 12.00 για το τουρνουά «Θουκιδίδειο».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment