PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δίκη Φιλιππίδη: Συνέχεια με καταθέσεις από το οικογενειακό του περιβάλλον


Με την κατάθεση του μπατζανάκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίστηκε η δίκη του ηθοποιού, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο σύζυγoς της αδελφής της Ελπίδας Νινου κατέθεσε στο δικαστήριο ότι όταν δημοσιοποιήθηκαν οι καταγγελίες, εξεπλάγη και αμέσως τον κάλεσε για να δει τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Δεν πίστεψα τίποτα από τις καταγγελίες. Τον πήρα τηλέφωνο να δω τι έγινε. Μου λέει “ό,τι ακούς είναι ψέματα”. Οι σχέσεις του με τις συναδέλφους του ήταν πολύ καλές, εκτός από την περίοδο των προβών».

Αναφορόμενος στη γυναίκα η οποία καταγγέλλει ότι βιάστηκε από τον Πέτρο Φιλιππίδη τον Σεπτέμβριο του 2008, ο μάρτυρας είπε: «Τον Σεπτέμβρη είχα ανέβει στην Αθήνα για πρόβα στις “Κουζίνες”. Εμφανίστηκε η πρώτη καταγγέλλουσα και μου λέει “θέλω να δω τον Πέτρο”. Της λέω “να του το πω”. Τον ρώτησα, είδα ότι αντέδρασε λίγο κάπως, και μου λέει “καλά, βάλε τη στο βάθος να βλέπει, να καθίσει ήσυχη”. Την έβαλα στη 13η σειρά και συνεχίστηκε η πρόβα. Μόλις τελείωσε η πρόβα, η πρώτη καταγγέλουσα έφυγε μόνη της. Μετά από κάποιες μέρες ξαναήρθε. Της λέω “δε μπορείς να έρχεσαι έτσι, μου κάνει φασαρία”. Μου απάντησε “μα του έχω μιλήσει” και μπήκε μέσα».

Ο κατηγορούμενος, όπως είπε η μάρτυρας, του είπε: «Ας την να βλέπει μωρέ, πάει στη δραματική σχολή. Τρελό είναι, δεν το βλέπεις;».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Leave a Comment