Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αίτημα της προέδρου για άρση του κατ’ οίκον περιορισμού

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Με 18 από τους 68 κατηγορουμένους ξεκίνησε στις φυλακές του Κορυδαλλού η έκτη συνεδρίαση για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Με 18 από τους 68 κατηγορουμένους ξεκίνησε στις φυλακές του Κορυδαλλού η έκτη συνεδρίαση για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Απόντες είναι όλοι οι κατηγορούμενοι βουλευτές πλην του Στάθη Μπούκουρα.

Με αφορμή την μη παρουσία κατηγορουμένων στο δικαστήριο, η πρόεδρος Μαρία Λεπενιώτη είπε πως θα υποβληθεί αίτημα στο Συμβούλιο Εφετών να αρθεί ο περιοριστικός όρος του κατ’ οίκον περιορισμού για τους κατηγορουμένους, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη μετακίνησή τους στο δικαστήριο για «να μην υφίσταται τουλάχιστον αυτός ο λόγος για τη μη παρουσία τους».

Κατά την ακροαματική διαδικασία, οι συνήγοροι υπεράσπισης στην πλειοψηφία τους τόνισαν ότι πρέπει να αποβληθεί η πολιτική αγωγή καθώς τα αδικήματα της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση που αποδίδονται σε ορισμένους κατηγορούμενους, χωρίς ωστόσο αυτοί να αντιμετωπίζουν άλλες κατηγορίες για συγκεκριμένες πράξεις, δεν νομιμοποιούν την παράστασή της στη δίκη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Thessaly Evros Pass 2026: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων

Peristerinews.gr Newsroom

Χάκαραν τη Skroutz Last Mile – Ποια προσωπικά δεδομένα επηρεάστηκαν

Peristerinews.gr Newsroom

Παλαίμαχοι Ατρομήτου: Φιλανθρωπικός αγώνας με τους Δημοσιογράφους στις 26 Σεπτεμβρίου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment