PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δίκη Χ.Α.: Αιχμές προέδρου κατά των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ



Αιχμές κατά των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που βρισκόταν στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα άφησε η πρόεδρος του δικαστηρίου στη δίκη της Χρυσής Αυγής Μαρία Λεπενιώτη, την ώρα της κατάθεσης μάρτυρος αστυνομικού.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Οκτώ της ομάδας ΔΙΑΣ πήγατε εκείνο το βράδυ στο σημείο της συμπλοκής

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Ποτέ δεν προτάσσουμε το όπλο και δεν σημαδεύουμε κανέναν. Σε κάθε περίπτωση, εκείνο το βράδυ, δεν είχαμε απειλή από όπλο.  Έγιναν όλα τόσα βιαστικά που δεν προλάβαμε να ….

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  Μα, για εκείνη την ώρα σας έχουμε.. Δεν σας έχουμε για ήρεμες καταστάσεις. Το θεωρείτε παράλογο; Τον αστυνομικό τον έχουμε για να μας προστατεύει …Οκτώ αστυνομικοί πήγατε εκεί

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτε άλλο , κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε , ήταν πενήντα άτομα και  δεν καταλαβαίνω τώρα αυτή την επίθεση..

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Άρα το είχατε δεδομένο

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Πιάσαμε μετά το δράστη

Σε ερώτηση γιατί μετά τη δολοφονία οι αστυνομικοί δεν προέβησαν σε συλλήψεις, η μάρτυρας κατέθεσε ότι συνέλαβαν τον Ρουπακιά, ενώ όπως είπε, δεν συνέλαβαν κάποιον άλλον «γιατί δεν είδαμε να διαπράττει κάτι… Δε θα τους πιάναμε επειδή έτρεχαν».

Λίγο αργότερα, οι συνήγοροι υπεράσπισης ζήτησαν την κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση της μάρτυρος με τις δύο φοιτήτριες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας οι οποίες έχουν καταθέσει ότι ένα τρίτο πρόσωπο επιχείρησε να αποτρέψει τη σύλληψη Ρουπακιά, σε αντίθεση με την αστυνομικό που υποστήριξε ότι «κανείς δεν προσπάθησε να εμποδίσει τη σύλληψη του κατηγορουμένου».

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Συνελήφθη ο σύζυγος της 40χρονης για τη δολοφονία της στο Μενίδι

Peristeri News

Νεκρή γυναίκα στη μέση του δρόμου στο Μενίδι

Peristeri News

Άγνωστοι βανδάλισαν δημοτικό σχολείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment