PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δικαίωση Μανιάτη με Ατρόμητο


Στην αποστολή της Εθνικής που θα βρεθεί στις Βρυξέλλες για το ματς κόντρα στο Βέλγιο θα είναι είναι ο Γιάννης Μανιάτης, εκπληρώνοντας τον στόχο που είχε εξαρχής υπογράφοντας στον Ατρόμητο.

Αν υπήρχε μέτρο για το ποιος ήταν ο πιο χαρούμενος παίκτης εντός Ατρόμητου τις τελευταίες μέρες, αυτός ήταν δίχως άλλο ο Γιάννης Μανιάτης, που ενημερώθηκε για την επιλογή του Μίχαελ Σκίμπε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της Εθνικής για τον αγώνα με το Βέλγιο.

Ο διεθνής αμυντικός χαφ δεν είχε κρύψει σε όλες τις τοποθετήσεις του μέχρι σήμερα ότι ήθελε τη μεταγραφή του στον Ατρόμητο ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες του να παραμείνει μέλος της «γαλανόλευκης», αφού και ο ίδιος ο Γερμανός εκλέκτορας τον είχε συμβουλεύσει να πει το «ναι» στους Περιστεριώτες.

Με αυτή την εξέλιξη ο αμυντικός χαφ των «κυανολεύκων» ουσιαστικά δικαιώνεται για την επιλογή του να υπογράψει με τον Ατρόμητο το περασμένο Φεβρουάριο, με την ψυχολογία να είναι σαφώς ανεβασμένη.

Το ερώτημα φυσικά που απασχολεί πλέον είναι το μέλλον του Γιάννη Μανιάτη, αφού η παρουσία του στον Ατρόμητο κρίνεται θετική, αλλά ακόμα δεν έχει τεθεί προς συζήτηση το μέλλον του παίκτη με την ομάδα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment