Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δικαίωση για τη Μυρτώ της Πάρου από το ΣτΕ



Το Συμβούλιο της Επικρατείας δικαίωσε την πλευρά της Μυρτώς Παπαδομιχελάκη, κρίνοντας ότι το Ελληνικό Δημόσιο θα πρέπει να της καταβάλει αποζημίωση μετά τον τραυματισμό της.

Υπενθυμίζεται ότι στις 22 Ιουλίου του 2012, στην παραλία «Χρυσή Ακτή» της Πάρου η -15χρονη τότε- Μυρτώ δέχθηκε άγρια επίθεση από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς, ο οποίος τη βίασε και την τραυμάτισε βαρύτατα, και έκτοτε παραμένει καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι με αναπηρίας 100%.

Οι σύμβουλοι Επικρατείας με μία άρρηκτα θεμελιωμένη απόφασή τους έκριναν ότι η Μυρτώ δικαιούται αποζημίωση από το Ελληνικό Δημόσιο, το ύψος της οποίας όμως θα καθοριστεί από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, στο οποίο αναπέμφθηκε η υπόθεση.

Παράλληλα, το ΣτΕ κάνει εκτενή αναφορά στις υποχρεώσεις που έχει η Ελληνική Αστυνομία απέναντι στους παρανόμως εισερχομένους και διαμένοντας αλλοδαπούς.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πρόστιμο σε επιχείρηση τροφίμων στο Περιστέρι για ελλιπείς ενδείξεις

Peristeri News

Αναστέλλεται αύριο η απεργία των ταξί εξαιτίας της κακοκαιρίας

Peristeri News

Κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή με απόφαση Περιφερειάρχη

Peristeri News

Leave a Comment