PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Διεθνής η αναγνώριση του Κοινωνικού Ιατρείου της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου



Στο Κοινωνικό Ιατρείο της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου, χθες βράδυ 1η Αυγούστου 2012, ο Καρδιοχειρουργός Γιώργος Κοσμόπουλος παρουσία ιατρών, φαρμακοποιών και εθελοντών, παρέδωσε στον φαρμακοποιό Κωστή Δημητριάδη, φάρμακα

Στο Κοινωνικό Ιατρείο της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου, χθες βράδυ 1η Αυγούστου 2012, ο Καρδιοχειρουργός Γιώργος Κοσμόπουλος παρουσία ιατρών, φαρμακοποιών και εθελοντών, παρέδωσε στον φαρμακοποιό Κωστή Δημητριάδη, φάρμακα που συνέλλεξαν και απέστειλαν εθελοντικές κοινωνικές οργανώσεις του Βελγίου της Ιταλίας και της Ισπανίας, ως ένδειξη συμπαράστασης και στήριξης του Ελληνικού λαού.

Η παράδοση των φαρμάκων έγινε μέσω δορυφορικής σύνδεσης και μεταδόθηκε από ένα Βελγικό και ένα Ιταλικό τηλεοπτικό και διαδικτυακό κανάλι. Ο Καρδιοχειρουργός Γιώργος Κοσμόπουλος και η Γενική Ιατρός Πηγή Τάρλα έδωσαν συνέντευξη στην Αγγλική και στην Ιταλική γλώσσα αντίστοιχα και ευχαρίστησαν τους ευρωπαίους πολίτες και τα κινήματα τους για αυτή την συνεισφορά τους.

Τους προέτρεψαν, μέσω της δορυφορικής σύνδεσης, να σταθούν δίπλα στον Έλληνα «ασθενή». Υποσχέθηκαν ότι και οι Έλληνες με τη σειρά τους, όταν χρειασθεί, θα προστρέξουν προς βοήθεια των ευρωπαίων συμπολιτών τους.

Την εκδήλωση αυτή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Μητροπολίτης Περιστερίου Σεβασμιότατος Χρυσόστομος, ο εμπνευστής και δημιουργός του Κοινωνικού Ιατρείου καθηγητής Γιώργος Βαθιώτης , γιατροί, φαρμακοποιοί, εθελοντές και ο Γραμματέας της Ένωσης Ποντίων Πετρούπολης ο όποιος ανακοινώσε την συμπαράσταση της ένωσης και την πρόθεση της να συμμετάσχει στον αγώνα όλων μας. Επίσης συγκινητική ήταν η προθυμία των εθελοντών να συνδράμουν σε κάθε είδους ανάγκη του Κοινωνικού Ιατρείου της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου.


Δείτε το σχετικό Βίντεο:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Α. Παχατουρίδης: Έπεσαν τα πρώτα μπετά του νέου Πολιτιστικού Μεγάρου στο Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Την Τετάρτη 22/5 η δεύτερη εκδήλωση του Δήμου για τα 90 χρόνια Περιστέρι

Peristeri News

Περιστέρι: Παιδικές παραστάσεις και κινηματογράφος στο κινηματοθέατρο «Κώστας Γαβράς»

Peristeri News

Leave a Comment