PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Διασωληνωμένος στην εντατική ο ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος


Στο νοσοκομείο παραμένει ο ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος δίνοντας μια από τις μεγαλύτερες μάχες της ζωής του. Ο αγαπημένος ηθοποιός εισήχθη επειγόντως στην εντατική λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Οι νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του αναφέρουν ότι ο 88χρονος ηθοποιός έχει διασωληνωθεί.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Νίκος Ξανθόπουλος νοσηλεύεται από τα μέσα Δεκεμβρίου σε ιδιωτική κλινική στο Αιγάλεω, αντιμετωπίζοντας σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα. Οι γιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να μπει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου πλέον βρίσκεται διασωληνωμένος.

Χθες, Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, ο δημοσιογράφος Τάσος Κοντογιαννίδης βρέθηκε στο πλευρό του ηθοποιού στη ΜΕΘ του νοσοκομείου στο Αιγάλεω όπου και νοσηλεύεται. Ο δημοσιογράφος έκανε και σχετική ανάρτηση στα social media η οποία αναφέρει:

«Χθες επισκέφθηκα τον σοβαρά ασθενή σε κλινική του Αιγάλεω διασωληνωμένο όπου νοσηλεύεται με καρδιολογικά και άλλα σοβαρά προβλήματα φίλο μου Νίκο Ξανθόπουλο. Βούρκωσα όταν τον είδα και προσευχήθηκα σύντομα να γίνει καλά, να βγει και με την σύζυγο του Εριφύλη που τον περιμένει καρτερικά να επιστρέψει στο σπίτι στην Παιανία, που και η ίδια πέρασε τον τελευταίο καιρό σε νοσοκομείο από ασθένεια την οποία ξεπέρασε. Εύχομαι φίλε Νίκο σύντομα να βγεις δυνατός και να νικήσεις όπως μου είχες πει πριν από καιρό όταν νοσηλευόσουν στο νοσοκομείο και σε επισκέφθηκα: «Που θα πάει Τάσο, θα την νικήσω την ασθένεια και θα γυρίσω δυνατός στο σπίτι, στη γυναίκα μου την Εριφύλη, στα παιδιά και στα εγγόνια μου δυνατός!!!» Προσεύχομαι γρήγορα να γίνεις καλά!!!

ΚΑΛΗ και ΓΡΗΓΟΡΗ ανάρρωση φίλε Νίκο!!!!».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου

Peristeri News

Πέθανε ο σκηνοθέτης Πάολο Ταβιάνι

Peristeri News

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Leave a Comment