PeristeriNews.gr
Lifestyle

Διάσημος Έλληνας ράπερ δουλεύει σε λαϊκές αγορές


Εδώ και τουλάχιστον είκοσι χρόνια.

Εδώ και τουλάχιστον είκοσι χρόνια ξυπνάει κάθε πρωί από τα άγρια χαράματα, φορτώνει τα προϊόντα που παράγει η οικογένειά του και πηγαίνει στις λαϊκές αγορές για να τα πουλήσει.

Άνετος και χωρίς κανένα κόμπλεξ ο ο ράπερ Ισορροπιστής ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στη μουσική και τις λαϊκές αγορές, κάνει ρίμες, πειράζει τους πελάτες του και πουλάει την πραμάτεια του.

«Είμαι στις λαϊκές αγορές τουλάχιστον μία 20ετία και πουλάω μαζί με τους γονείς μου τα προϊόντα που παράγουμε. Το ραπ και η μουσική ήρθε πιο μετά και η λαϊκή βοήθησε πάρα πολύ και για να πληρώσουμε τα στούντιο τότε για τις ηχογραφήσεις μας», είπε.

Ο κόσμος που πάει να ψωνίσει στον πάγκο του, τον αναγνωρίζει και του δίνει συγχαρητήρια, αφού αν και είναι γνωστός, συνεχίζει να βοηθά τους δικούς του στις λαϊκές αγορές.

«Έρχομαι σε επαφή με τους ανθρώπους και είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να υπάρχει ανθρωπιά, επικοινωνία και να αφουγκράζεσαι τον πόνο της γιαγιάς και του παππού και να μιλάς με τους ανθρώπους όπως πρέπει», λέει.

Μάλιστα όπως τονίζει με έμφαση, δεν πρόκειται να αφήσει τις λαϊκές για κανένα λόγο.

«Η λαϊκή είναι ο χώρος ο οποίος με μεγάλωσε και δε θα την παρατήσω ποτέ, η μουσική ήρθε μετέπειτα και ειλικρινά είναι κάτι που με χαλαρώνει, με κάνει καλύτερο άνθρωπο», τονίζει.

Τέλος ο Ισορροπιστής σχολίασε και τη συμμετοχή του Αγάθωνα στον ελληνικό τελικό της Eurovision, στηρίζοντας την προσπάθειά του.

«Βλέπω θετικά τη συμμετοχή του Αγάθωνα στην Eurovision. Μ’ αρέσει αυτό το πάντρεμα και είναι ωραία και η φάτσα του Αγάθωνα, είναι πολύ καρτουνίστικη», είπε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment